Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aizermans pagarina līgumu ar Tampabejas "Lightning"

Agris Suveizda

Aizermans pagarina līgumu ar Tampabejas "Lightning"
Stīvs Aizermans
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" savā mājaslapā paziņoja par līguma pagarināšanu ar ģenerālmenedžeri Stīvu Aizermanu. Kanādiešu speciālistam līgums bija spēkā vēl uz vienu gadu, un tagad tas ir pagarināts par trim sezonām.

"Kopš dienas, kad Stīvs piekrita kalpot kā mūsu viceprezidents un ģenerālmenedžeris, viņš ir nenogurstoši strādājis, lai pārveidotu mūsu hokeja departamentu un izveidotu pamatus ilgstošiem panākumiem," sacīja "Ligthning" vadītājs Džefrijs Viniks.

"Pagaidām esam ļoti apmierināti ar Stīva veikumu, un esmu pilnībā pārliecināts, ka Stīvs joprojām ir pareizā persona, kurai uzticēt mūsu vadīšanu," Viniks turpināja. "Organizatoriski joprojām esam noskaņoti katru sezonu spēlēt augstākajā līmenī – regulāri sacensties par Stenlija kausu. Un esmu ļoti apmierināts, ka Stīvs ir izraudzīts būt par mūsu līderi vairākus nākamos gadus."

"Esmu pateicīgs par iespēju turpināt procesu, kuru iesākām pirms četriem gadiem. Un vēlos pateikties Džefrijas Vinikam par to, ka man uztic atbildību vadīt Tampabejas "Lightning"," piebilda Stīvs Aizermans.

Nepilnus 49 gadus vecais Aizermans Tampabejas "Lightning" organizācijai pievienojās 2010. gada maijā. Kopš tā laika "Lightning" ir izcīnījusi 144 uzvaras, piedzīvojusi 114 zaudējumus pamatlaikā, kā arī 32 reizes zaudējusi pagarinājumā vai bullīšos.

Šosezon "Lightning" ar 93 punktiem 78 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu. Atgādinām, ka "Lightning" rindās vairākas reizes spēlei tika pieteikts arī 21 gadu vecais Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-08 15:34, pirms 10 gadiem
TAMPA DODAT GUDIM SPĒLĒT NHL !

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 21:24, pirms 10 gadiem
''Aizermans pagarina līgumu ar Tampabejas "Lightning"''

sanāk, ja Aizermans nepagarinātu līgumu tad pēc sezonas Lightning kļūto par brīvo klubu?!