Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tofoli "Flames" sastāvā turpina uguņot, "Panthers" grauj Girgensona "Sabres"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tofoli "Flames" sastāvā turpina uguņot, "Panthers" grauj Girgensona "Sabres"
Tailers Tofoli svin vārtu guvumu. Foto: Jeff McIntosh/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) septiņus vārtus aizvadītajās desmit spēlēs Kalgari "Flames" sastāvā guvis uzbrucējs Tailers Tofoli, kurš šonakt Kanādas Albertas provinces derbijā ar diviem precīziem metieniem kaldināja komandas uzvaru ar 3:1 pār Edmontonas "Oilers".

• "Flames" spēja pārtraukt "Oilers" piecu uzvaru virkni Albertas provinces derbijā, otrā perioda vidū trīsarpus minūšu laikā kanādietim Tofoli no 0:0 panākot 2:0 mājinieku labā. Rietumu konferences vicelīderes "Flames" rindās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli atzīmējās Džonijs Gudro.

• "Flames" 55 spēlēs ieguvusi 75 punktus, savukārt trīs zaudējumu virknē esošā "Oilers" ar 64 punktiem 57 mačos ir devītā, no play-off zonas atpaliekot par divu punktu tiesu.

• Savainojuma dēļ joprojām nespēlējošā Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 1:6 kapitulēja Austrumu konferences vicelīderes Floridas "Panthers" priekšā. Panteru trešo panākumu pēc kārtas ar trim rezultativitātes punktiem kaldināja Aleksandrs Barkovs (1+2) un Meisons Māršments (0+3), kamēr 20 gadus vecais vārtsargs Spensers Naits atvairīja 29 no 30 metieniem.

• "Sabres" aizvadītajās 58 spēlēs sakrājusi 44 punktus, Austrumos ierindojoties 14. pozīcijā. Turpretim "Panthers" 56 cīņās ieguvusi 81 punktu.

• Trešo panākumu pēc kārtas guva arī Losandželosas "Kings", izbraukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveicot Bostonas "Bruins". Izšķirošos vārtus karaļu labā iemeta Andreass Atnasiu. Interesanti, ka septiņās no pēdējām astoņām "Kings" un "Bruins" savstarpējām spēlēm uzvarējusi viesu komanda.

• 71 punktu 58 spēlēs nopelnījusī "Kings" nostiprinājās Rietumu konferences pirmajā četriniekā, savukārt "Bruins" ar 73 punktiem 57 mačos Austrumos ir septītā.

• 87 punktus 57 spēlēs izcīnījusī līgas līdervienība Kolorādo "Avalanche" trešajā periodā četrarpus minūšu laikā iemeta četrus vārtus pēc kārtas, ar 5:4 viesos pārspējot Ņujorkas "Islanders". Pa diviem vārtu guvumiem un vienai rezultatīvai piespēlei "Avalanche" aizsargam Keilam Makāram un "Islanders" uzbrucējam Andersam Lī.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL spēles 8. martā

KomandasRezultāts
Bruins – Kings2:3 P
Sabres – Panthers1:6
Blue Jackets – Maple Leafs4:5
Islanders – Avalanche4:5
Flames – Oilers3:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/