Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Favorīti centīsies apliecināt savu statusu Latvijas čempionāta pusfinālos

Jānis Celmiņš

Favorīti centīsies apliecināt savu statusu Latvijas čempionāta pusfinālos
Mārcis Obrumans un Jānis Medenis. Foto: Jēkabpils lūši

Rīgā un Jēkabpilī šodien un rīt startēs Latvijas volejbola čempionāta pusfinālu cīņas. “RTU/Robežsardze” un “Jēkabpils Lūši” centīsies apliecināt savu favorītu statusu attiecīgi pār “Limbaži/MSĢ” un “Daugavpils Universitātes” komandām. Abas pirmās pusfinālu cīņas tiešraidēs skaties portālā Sportacentrs.com.

“RTU/Robežsardzes” volejbolisti aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās “Credit 24 Meistarlīgas” “Final 4” sacensībās, ierindojoties ceturtajā vietā, uzreiz aiz trim igauņu lielklubiem. Kamēr rīdzinieki viesojās Tartu, viņu šodienas pretinieki cīnījās Latvijas čempionāta ceturtdaļfinālā. Laura Iecelnieka vadītie volejbolisti divu spēļu summā pārliecinoši apspēlēja “Biolars Jelgava” vienību – 3:1 un 3:0.

Rīgas un Limbažu komandu spilgtākā cīņa šosezon tika izspēlēta Latvijas kausa pusfinālā, kurā pārāki izrādījās gados jaunie limbažnieki – 3:1. Neskatoties uz šo faktu, arī pirms Latvijas čempionāta pusfināla cīņām favorītiem tiek uzskatīti rīdzinieki. Skaidrs, ka kādā atsevišķā spēlē Iecelnieka puiši var pārsteigt, taču vai uzvarēt arī sērijā līdz trim uzvarām? Uz šo jautājumu atbildi uzzināsim jau pavisam drīz.

Otrajā pārī “Jēkabpils Lūšus” eksaminēs “Daugavpils Universitāte”. Jēkabpilieši šogad palika ārpus “Credit 24 Meistarlīgas” labāko četru komandu skaita. Lai gan iegūtais Latvijas kauss ir neliels mierinājums, skaidrs, ka arī Latvijas čempionātā tieši Jēkabpils ir viena no divām favorītēm uz zeltu.

“RTU/Robežsardze” savas mājas spēles Latvijas čempionāta ietvaros aizvadīs Rīgas 49. vidusskolā, un pirmā no tām tiks aizvadīta tieši tur. Tās sākums šovakar plānots plkst. 18.00. Jēkabpils un Daugavpils šķēpus pirmo reizi krustos svētdien Jēkabilī, plkst. 16.00.

Pirmās spēles tiek aizvadītas Rīgas un Jēkabpils komandu laukumos, otrās Limbažos un Daugavpilī, trešās atkal Rīgā un Jēkabpilī.

Latvijas čempionāta pusfināli:

Pāris1.spēle2.spēle3.spēle
RTU/Robežsardze – Limbaži/MSĢ09.03 (18.00)13.03 (19:00)23.03 (16:00)
Jēkabpils lūši – Daugavpils Universitāte10.03 (16:00)14.03 (20:30)23.03 (18:00)

Visas pusfinālu cīņas tiešraidēs tiks demonstrētas portālā Sportacentrs.com, bet atsevišķas arī Sportacentrs.com TV kanālā.