Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" gūst deviņus vārtus un izcīna astoto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" gūst deviņus vārtus un izcīna astoto uzvaru pēc kārtas
Kārters Verhegī. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" izcīnījis astoto panākumu pēc kārtas, savā laukumā ar 9:2 pārmācot Vankūveras "Canucks". Tikmēr pie Nešvilas "Predators" stūres ar zaudējumu debitējis Džons Hainss – 2:6 mājās pret Bostonas "Bruins".

Lai gan "Lightning" izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru, pēc pirmās trešdaļas laukuma saimnieki atradās iedzinējos ar 0:1, bet vēl 35. minūtē tablo vēstīja par neizšķirtu 2:2. Turpinājumā Tampa iemeta septiņus vārtus pēc kārtas. Par galveno varoni kļuva Kārters Verhegī, kurš pirmo reizi karjerā izcēlās ar hat-trick. Simboliski, ka līdz duelim pret "Canucks" viņš šosezon bija guvis tikai divus vārtus.

Neveiksmi cieta "Predators", kas pēc neapmierinošā sezonas sākuma nolēma atlaist galveno treneri Pīteru Lavioletu. Viņa vietā tika nozīmēts Džons Hainss, kurš pats šosezon ticis atlaists – no Ņūdžersijas "Devils". Viņa debija nebija veiksmīga, jo ar 2:6 tika atzīts "Bruins" pārākums. Bostona uzvarēja pēc trīs maču pauzes. Līgas labākais snaiperis Davids Pastrņāks guva savus 32. vārtus sezonā.

NHL debitējis Sanktpēterburgas SKA kādreizējais vārtsargs Igors Šestjorkins, kurš palīdzēja Ņujorkas "Rangers" ar 5:3 pieveikt Kolorado "Avalanche". Viņš tika galā ar 29 metieniem, bet uzbrukumā galvenā zvaigzne bija cits krievs – Artēmijs Panarins guva vārtus un pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Spēles sākums "Rangers" bija neveiksmīgs, jo pēc septiņām minūtēm komanda bija iedzinējos ar 0:2.

8. janvāris

SpēleRez.SpēleRez.
Lightning – Canucks9:2Panthers – Coyotes2:5
Devils – Islanders3:4 PCapitals – Senators6:1
Hurricanes – Flyers5:4 PRangers – Avalanche5:3
Red Wings – Canadiens4:3Blues – Sharks3:2
Predators – Bruins2:6Blackhawks – Flames1:2
Golden Knights – Penguins3:4Ducks – Blue Jackets3:4

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:25, pirms 4 gadiem
Šajā kārtā Hāra izkāvās un dabūja arī normālu sitienu pa seju, ko nemaz tik bieži nenākas redzēt -
https://www.youtube.com/watch?v=3Wc...