Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ludzā LČ atklāšanas dienā mājinieku kontā divas uzvaras

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ludzā LČ atklāšanas dienā mājinieku kontā divas uzvaras
Austris Tuminskis atgriezies savā dzimtajā komandā "SK Latgols"
Foto: SK Latgols

Ar trīs spēlēm Ludzā šodien sākās Latvijas čempionāts handbolā - divās no cīņām uzvaras svinēja mājinieki, "SK Latgols".

Pirmajā handbola dienas 1. līgas spēlē Ludzā Jēkabpils SS/SC vienība ar 27:21 (13:8) pieveica "SK Latgols juniori". Uzvarētājiem pa sešiem vārtiem guva Toms Paeglis un Jurijs Šiļins, bet mājiniekiem sešus vārtus guva Iļja Skopinevs.

Otrajā cīņā vīriešu Virslīgas vienību duelī pārliecinoši spēlēja "SK Latgols" komanda, kas Austra Tuminska atgriešanās spēlē ar 36:24 (20:10) viegli pieveica "HK Vaiņode" komandu. Mājiniekiem 11 vārtus guva tieši Austris Tuminskis, kurš iepriekšējās sezonās bija spēlējis Portugālē, bet astoņas reizes precīzs bija Kapars Lisovskis. Viesiem septiņas reizes precīzs bija Mārcis Ķergalvis, bet sešas - Normunds Pāvils. Vaiņodes komandas sastāvā Latvijas čempionātā ar vieniem gūtajiem vārtiem debitēja Portugāles handbolists Francisku Fastjaga.

Uzvaru savā laukumā sieviešu Virslīgā izdevās izcīnīt arī dāmām, kuras ar 33:25 (13:13) pārspēja Salaspils HK. "SK Latgols" komandā 14 vārtus guva Inese Šļubčenko, savukārt viešņām septiņas reizes precīza bija Dace Potapova.

Kārtējās neveiksmes mūsu klubi cieta Baltijas līgā. "LSPA/NB-SAN" piedzīvoja bezcerīgu zaudējumu Klaipēdā pret vietējo "Dragunas" ar 19:43 (11:21), savukārt Dobeles "Tenax" savā laukumā mača izskaņā salūza cīņā pret Igaunijas "Polva Serviti" - 18:25 (10:11).

Nākamā Latvijas čempionāta spēle tiks aizvadīta jau otrdien, 9. oktobrī, kad dāmu turnīrā "LSPA" savā laukumā plkst. 18:15 uzņems Dobeles SS.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-10-07 23:36, pirms 12 gadiem
Ja atmiņa neviļ, tad Latgols uzvarēja ar 36-24... kā arī protokols handball.lv nav sastādīts pareizi, jo gan Vaiņode, gan Ludza neiemeta vismaz pa 2 pendelēm!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-07 23:44, pirms 12 gadiem
AssKing rakstīja: Ja atmiņa neviļ, tad Latgols uzvarēja ar 36-24... kā arī protokols handball.lv nav sastādīts pareizi, jo gan Vaiņode, gan Ludza neiemeta vismaz pa 2 pendelēm!
Rītdien labosim, Ludza nav precīzi ievadījusi protokolu + nenotika arī teksta tiešraide. Paldies par info! Būs papīrs, būs precīzi dati.