Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Longhorns" fani 2015. gadā alkoholam iztērēja 1.8 miljonus dolāru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Longhorns" fani 2015. gadā alkoholam iztērēja 1.8 miljonus dolāru
Teksasas "Longhorns" komanda
Foto: AFP/Scanpix

ASV Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) futbola komandas Teksasas "Longhorns" fani 2015. gada sezonā, apmeklējot savas vienības mājas spēles un iegādājoties alkoholiskos dzērienus, ir iztērējuši 1.8 miljonus ASV dolāru.

Teksasas universitāte 2015. gadā pirmo reizi skolas pastāvēšanas vēsturē atļāva "Longhorns" futbola spēļu laikā tirgot alkoholiskos dzērienus un jau pirmajā gadā tas nesa ļoti labas dividendes.

Skolas pārstāvji ir paziņojuši, ka 2015. gadā "Darrell K Royal-Texas Memorial Stadium" arēnā alkohols ir iztirgots 1.8 miljonu ASV dolāru apmērā. Protams, ka pats populārākās alkoholiskais dzēriens bija alus, kurš starp visiem citiem dzērieniem pārdošanas apjomu ziņā piekāpās tikai ūdenim. Savukārt stiprais alkohols sastādīja vien 7.1% no visiem spēļu laikā pārdotajiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Ir zināmas arī populārākās alus markas. Tā no kopējā nopirktā alus daudzuma 27.9% sastādīja "Miller Lite", 24.5% - "Coors Light", bet "Bud Light" – 10.3%. Naudas izteiksmē tikai par "Miller Lite" Teksasas komandas spēļu apmeklētāji iztērēja 494 tūkstošus ASV dolāru, bet "Coors Light" tika nopirkts par kopējo summu 433 tūkstoši.

Bez alkoholiskajiem dzērieniem, protams, arēnā pārdeva arī dažādas uzkodas un bezalkoholiskos dzērienus. Kopā šī grupa spēja pārdevējiem nodrošināt 3.7 miljonus ASV dolāru lielus ieņēmumus.

Jāpiebilst, ka "Darrell K Royal-Texas Memorial Stadium", kurā ir sēdvietas 100 119 skatītājiem, ir devītais lielākais stadions pasaulē un astotā lielākā ASV esošā sporta arēna.

Teksasas "Longhorns" komandai sportiskajā ziņā šosezon gan tik labi neveicās kā ēdienu un dzērienu pārdošanā, jo sezona tika noslēgta ar piecām uzvarām un sešiem zaudējumiem, ieņemot 7. vietu "Big 12" konferencē un paliekot bez kausu spēlēm.

Izmantotie resursi:
Sports - CBSSports.com Sports News, Fantasy...

  +2 [+] [-]

, 2016-01-07 22:06, pirms 8 gadiem
Tie 3 nav alus, bet gan peewateri. Traģisku mantu sporta pasākumos tirgo, goda vārds. Mūsu Arēnas aldarīc pat ir lielisks, salīdzinot ar to suslu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-01-08 08:21, pirms 8 gadiem
Kurzemes Petjka rakstīja: Sausi skaitļi, vajag kaut kādu salīdzinājumu. Piemēram, cik Ģjinamkas kepkas Aldarīšos pagājušogad iztērēja?
Varbūt kādu stendu pamainīt? Savādāk kļūst garlaicīgi.

     [+] [-]

, 2016-01-08 09:40, pirms 8 gadiem
Kurzemes Petjka rakstīja: Sausi skaitļi, vajag kaut kādu salīdzinājumu. Piemēram, cik Ģjinamkas kepkas Aldarīšos pagājušogad iztērēja?
Pirms kāda laika tika stāstīts, ka viena mača laikā tiek izdzertas 5000 glāzes alus.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-08 15:38, pirms 8 gadiem
neceļās balss miller light, coors light vai bud light vispār saukt par alkoholiskajiem dzērieniem, kur nu vēl par alu.

     [+] [-]

, 2016-01-08 16:33, pirms 8 gadiem
marksis rakstīja: neceļās balss miller light, coors light vai bud light vispār saukt par alkoholiskajiem dzērieniem, kur nu vēl par alu.
Paris gadi atpakal biju USA pie radiem un sanaca nogarsot USA popularos ''alus''.Visi principa popularie amisu ali garso ta ka vini butu sutku stavejusi un atgazejusies un tad atkal butu pielikta klat gaze lai butu burbuli/putas utt.Principa riktigs churu udens.Corona vel kaut cik normals,bet liekas ka dzer alu kam gradu saturs ir tuvu nullei.Nav brinums ka amisiem visi eiropas ali liekas par stipru

     [+] [-]

, 2016-01-09 02:00, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Paris gadi atpakal biju USA pie radiem un sanaca nogarsot USA popularos ''alus''.Visi principa popularie amisu ali garso ta ka vini butu sutku stavejusi un atgazejusies un tad atkal butu pielikta klat gaze lai butu burbuli/putas utt.Principa riktigs churu udens.Corona vel kaut cik normals,bet liekas ka dzer alu kam gradu saturs ir tuvu nullei.Nav brinums ka amisiem visi eiropas ali liekas par stipru
Bet tu tak Latvijā būdams nedzer latviešu populāros alus t.i. Zelta, Cēsu light un visādus lāčplēša brīnumus ne?
Amīšiem ar alu ir viss kārtībā tikai vajag rakt.