Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" atkal ielaiž piecus vārtus, zaudē Dalasai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Hurricanes" atkal ielaiž piecus vārtus, zaudē Dalasai
Luī Eriksons un Čads Larouzs
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās Hokeja līgas Rietumu konferences līdervienību kļuvusi Dalasas "Stars", kas svētdien izcīnīja 10. uzvaru 13 mačos, ar 5:2 izbraukumā pārspējot Karolīnas "Hurricanes".

"Hurricanes" piektdien ielaida piecus vārtus pret "Capitals" (1:5), ar tādu pašu rezultātu oktobra beigās zaudējot arī Filadelfijā. Arī šodien Karolīna ielaida piecas ripas. "Stars" pirmajā periodā guva trīs, bet otrajā pievienoja vēl divus vārtus, un šajā mačā intrigas nebija jau pēc otrā perioda, kad viesi bija vadībā ar 5:1.

Kems Vords no 14 metieniem tvēra 10 un pēc ielaistās ceturtās ripas vietu vārtos deva Braienam Bušē. "Stars" labā divus vārtus guva Džeimijs Bens, bet pa trim punktiem savāca Luī Eriksons (0+3) un Maikls Raiders (1+2). "Hurricanes" abus vārtus guva vairākumā, izceļoties Čadam Larouzam un Tuomu Rūtu.

Pateicoties šai uzvarai, "Stars", kas šodien sāka četru spēļu izbraukumu, ar 20 punktiem kļuvusi par Rietumu konferences līderi. Austrumos par vienu punktu vairāk ir Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2011-11-06 23:44, pirms 12 gadiem
Interesanti, cik ilgi Dalasa tā turpinās?
Atkārtosies pagaišās sezonas scenārijs vai tomēr spēs tā noturēt visu sezonu(par ko gan es stipri šaubos).

  +1 [+] [-]

, 2011-11-07 00:10, pirms 12 gadiem
Tas tādēļ,ka Hurricanes vārtos vairs nesargā Arturs Irbe !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja