Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: ''Pirms pēcspēles metiena jau zināju, ko darīšu''

Dārziņš: ''Pirms pēcspēles metiena jau zināju, ko darīšu''
Lauris Dārziņš dodas uzbrukumā
hcsalavat.ru

Pēc Kontinentālās hokeja līgas spēles, kurā Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienos pieveica Ufas "Salavat Yulaev" komandu, "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš atzina, ka komanda ir priecīga par pirmajiem izcīnītajiem punktiem, kā arī piebilda, ka viņš pirms pēcspēles metiena jau zināju, ko darīs.

Jau ziņojām, ka pēc divām trešdaļām rīdzinieki bija vadībā ar 2:0, taču trešajā trešdaļā laukuma saimnieki guva divus vārtus, panākot 2:2. Pēc tam sekoja papildlaiks, kurā vārti netika gūti. Bullīšos veiksmīgāki bija rīdzinieki, svinot pirmo uzvaru šosezon.

Kā atzina Dārziņš, tad sniegums šodien bijis ļoti labs. ''Esam priecīgi, ka tabulā beidzot varam iezīmēt nopelnītos punktus. Pēc uzvarām rodas pārliecība par saviem spēkiem – par savām sistēmām un taktiskajiem risinājumiem. Zinām, ka tas, ko esam trenējuši, strādā arī spēlē.”

''Spēli iesākām labi, jau pirmajā trešdaļā veidojām momentus. Otrajā trešdaļā bijām aktīvi, nopelnījām vairākumus, kurus arī pratām realizēt. Labi, ka guvām vārtus pirmie, nevis atsitāmies. Trešajā trešdaļā, protams, pretiniekam vairs nebija ko zaudēt. Viņi aktīvāk uzbruka, vairāk riskēja. Ko tur daudz teikt – meistarīga komanda, kas prata atspēlēties.”

Lauris piebilda, ka, brīdī, kad viņš izpildīja pēcspēles metienu, viņš zināja, kā tas tiks izpildīts. ''Principā pirms metiena jau zināju, ko darīšu. Tuvojoties vārtsargam, vienmēr pārliecinos, vai iecerētais izdosies – vai vārtsargs ir apspēlējamā pozīcijā. Reizēm, protams, ir jāmaina lēmums un metiens jāizpilda savādāk, bet šis nebija tas gadījums.”

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs pēc divām dienām, kad izbraukumā tiksies ar pašreizējo Gagarina kausa čempioni Magņitogorskas "Metallurg".

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +8 [+] [-]

, 2016-09-06 21:22, pirms 8 gadiem
Malači, uzvara paliek uzvara! Jāturpina cīnīties, lai būtu vēl! Hokeja līdzjutēji izsalkuši!

  -3 [+] [-]

, 2016-09-06 21:44, pirms 8 gadiem
būtu labāk , pēdējā laikā,zinājis ko darīt spēles laikā! slidinās kā ilze pa banānu.vispār nezina ,kas ir spēka spēle...

  -2 [+] [-]

, 2016-09-07 08:06, pirms 8 gadiem
Magņitka parādīs kā spēlēt lai nevajadzētu bullīšus 8-0