Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dinvidijs: "Vissāpīgāk bija dzirdēt runas, ka esmu slikts komandas biedrs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dinvidijs: "Vissāpīgāk bija dzirdēt runas, ka esmu slikts komandas biedrs"
Spensers Dinvidijs un Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) saspēles vadītājs Spensers Dinvidijs, kurš kopā ar Dāvi Bertānu tika aizmainīts pret Kristapu Porziņģi un nonāca Dalasas "Mavericks" komandā, atzina, ka viņam bijis sāpīgi dzirdēt atziņas no bijušās komandas puses.

Nespēlējot Lukam Dončičam, Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī ar 114:113 pārspēja Sakramento "Kings", un galvenais uzvaras kaldinātājs bija tieši Spensers Dinvidijs, kurš 36 punktiem pievienoja septiņas rezultatīvas piespēles.

"Tas bija pats sāpīgākais," par runām, ka viņš Vašingtonā bijis slikts komandas biedrs, teica Dinvidijs. "Nevienā brīdī neteicu neko sliktu par Vašingtonu. Neko sliktu par komandu. Drīzāk gribu pateikt paldies īpašniekam Tedam [Leonsisam], ģenerālmenedžerim Tomijam Šepardam un Bredlijam [Bīlam]. Viņi kopā apsēdās un nosprieda, ka ir vērts dot man līgumu. Spēlētājam, kurš sarāvis krusteniskās saites, citur tādu līgumu neiedotu."

"Es to novērtēju. Novērtēju laiku, ko pavadīju Vašingtonā. Tāpēc visi apvainojumi, kad nonācu otrpus durvīm, bija sāpīgi. Esmu tikai cilvēks," teica Dinvidijs, kurš "Wizards" rindās nespēja attaisnot līdera pozīciju un viņa līgums tika uzskatīts par vienu no sliktākajiem NBA.

Savukārt Dalasa ar viņu ierindā uzvarējusi sešās no septiņām spēlēm. Piecās spēlēs pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma Dinvidijs vidēji izcēlies ar 22,2 punktiem un 6,0 piespēlēm, realizējot 57,1% metienu un regulāri ir pirmais spēlētājs no soliņa.

"Kad mana loma mainījās un viņi gribēja, lai vairāk piespēlēju, tieši to arī darīju. Uzskatīju, ka tas ir pareizais virziens, lai palīdzētu komandai. Jau biju nopelnījis lielo līgumu, tāpēc gribēju palīdzēt komandai," par laiku Vašingtonā teica Dinvidijs.

"Mani izmeta pa durvīm, un tā nebija laba sajūta. Nekad iepriekš nebiju ar to saskāries. Tas sāpināja," pauda basketbolists, piebilstot, ka arī Dalasā ir gatavs sekot visām pavēlēm, lai palīdzētu komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-06 15:27, pirms 2 gadiem
Interesanti kāpēc visa komanda viņu ienīda

     [+] [-]

, 2022-03-06 15:46, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Interesanti kāpēc visa komanda viņu ienīda
varbūt izrunāts.

     [+] [-]

, 2022-03-06 16:43, pirms 2 gadiem
No teksta-"Tas bija pats sāpīgākais," par runām, ka viņš Vašingtonā bijis slikts komandas biedrs, teica Dinvidijs. "Nevienā brīdī neteicu neko sliktu par Vašingtonu. Neko sliktu par komandu. ...
Visi esam bijuši situācijās, ka pat kādam Tev neko tieši nesakot un nedarot, jūties pamesla lomā...Varbūt to nav izbaudījuši tikai tie, kuriem savs ego ir dieva līmenī!...
Nerunāt par citu sliktu vēl nenozīmē būt pilnvērtīgam komandas loceklim!!!

  -2 [+] [-]

, 2022-03-06 16:58, pirms 2 gadiem
Vienu spēli uzmirdz uzreiz ir baigais stārs un nesavtīgs komandas biedrs..

  -1 [+] [-]

, 2022-03-06 19:10, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Vienu spēli uzmirdz uzreiz ir baigais stārs un nesavtīgs komandas biedrs..
Labāks par Bertānu ir!

  +1 [+] [-]

, 2022-03-06 20:01, pirms 2 gadiem
Riks Nešs rakstīja: Labāks par Bertānu ir!
Papapapapa
Dāvi neaiztiec
A to tev rūjienā hitler kaput!

     [+] [-]

, 2022-03-06 21:16, pirms 2 gadiem
Riks Nešs rakstīja: Labāks par Bertānu ir!
kāds sakars ar Bertānu vispār??