Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Kad Karijs ir laukumā, mūsu spēle uzreiz mainās"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers: "Kad Karijs ir laukumā, mūsu spēle uzreiz mainās"
Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Goldensteitas "Warriors" rindās pēc četru mēnešu pārtraukuma laukumā devies saspēles vadītājs Stefens Karijs. Lai gan viņš neglāba no zaudējuma pret čempioni Toronto "Raptors", galvenais treneris Stīvs Kers bija optimisma pilns.

Goldensteitas "Warriors" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 113:121, pretiniekiem garantējot dalību izslēgšanas spēlēs. Stefens Karijs laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā guva 23 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Viņš realizēja trīs no 12 tālmetieniem.

"Manuprāt, viņš laukumā izskatījās lieliski, kustība bija laba," pēc zaudējuma teica Stīvs Kers. "Skaidrs, ka viņam šie nebija ideāli apstākļi. Stefs tika izņemts no sastāva un sūtīts atpakaļ laukumā, lai mēs ierobežotu viņa minūtes un lai nogriežņi būtu pēc iespējas īsaki. Viņš pie tā nav pieradis. Bet skaidrs, ka Stefa atgriešanās deva mums emocionālo pacēlumu. Kad viņš ir laukumā, spēle mainās."

"Mūsu fani to varēja redzēt, viņi to varēja sajust. Kad Karijs ir laukumā, mēs esam cita komanda. Ir patīkami, ka viņš ir atgriezies laukumā, un ar nepacietību gaidu nākamo nedēļu – varēsim pamazām audzēt viņa minūtes un ļaut viņam ieskrieties," pauda Kers. Karijs nespēlēja četrus mēnešus sakarā ar rokas lūzumu.

Visu sezonu komandai nevar palīdzēt Klejs Tompsons, kuram ir sarautas ceļgala krusteniskās saites, pēdējā laikā nespēlē arī ceļgalu savainojušais Dreimonds Grīns. Ar 14 uzvarām un 49 zaudējumiem "Warriors" ieņem pēdējo vietu ne tikai Rietumu konferencē, bet arī visā līgā.

"Tikai iesildīšanās laikā sapratu, ka viņi [Tompsons un Grīns] nav sastāvā. Man ir sava rutīna, kā gatavojos. Parasti Dreimonds man piespēlē bumbu laukuma stūrī, bet viņš nebija. Neviens nejūsmoja par manu metienu no apakšas... Sajūtas bija dīvainas," teica Karijs. "Tāda nu ir šī sezona. Cenšamies uzbūvēt ko jaunu, par pamatu ņemot kultūru, ko esam izveidojuši, un čempionu identitāti. Tas prasīs laiku, bet šobrīd priecājos par to, ka tiku laukumā. Cenšamies atrast savstarpējo ķīmiju."

Savukārt Kers atzina – kad kļuvis skaidrs, ka Karijs tuvākajā laikā būs gatavs atgriezties laukumā un palīdzēt "Warriors", citi basketbolisti pēkšņi jutušies pārliecinātāki par sevi. "Ir sajūta, ka beidzot esam iznākuši no meža," pauda galvenais treneris. "Manuprāt, atkal ir sākusies cīņa. Esam izgājuši cauri mežam, tagad varam lūkoties uz priekšu. Šīs spēles ir veids, kā sagatavoties, lai sasniegtu austāko līmeni."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-03-06 11:08, pirms 4 gadiem
Un fani arī mainās,no nefaniem un pustukšām tribīnēm pie pilnākām,lūk ''īsti fani'' .

     [+] [-]

, 2020-03-06 12:42, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Un fani arī mainās,no nefaniem un pustukšām tribīnēm pie pilnākām,lūk ''īsti fani'' .
Ir jābūt reālistam, USA tā ir izklaude, tur neiet tikai die hard fani. Viņi iet baudīt vakaru, skatīties uz šovu un zvaigznēm. Jebkura komanda jebkurā sporta veidā būtu vnk starā par to, ka cilvēki nāk vnk skatīties, nevis tikai 50 die hard fani. Atklāšu noslēpumu, kad skatas komandas ienākumus, tur nav atsevišķa sadaļa ekselī, ienākumi no īstiem un nēistiem faniem, ir tikai ienākumi. Arī maksājot algas spēlētājiem, viņi pieprasa $$$, nevis $$$ no reāliem faniem.

     [+] [-]

, 2020-03-06 12:44, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Un fani arī mainās,no nefaniem un pustukšām tribīnēm pie pilnākām,lūk ''īsti fani'' .
Nopietni cilvēki, kuri var maksāt lielu naudu par šovu ir pārāk aizņemti lai būtu die hard fani, bet atstāt savus līdzekļus klubā viņi ir spējīgi vairāk kā Jurka, kurš apmeklē visas spēles un sēž jumta stāva, zina visu statistiku no galvas, bet atļaujas nopirkt vienu Aldarīti uz 3 periodiem.
Deal with it.

     [+] [-]

, 2020-03-06 13:10, pirms 4 gadiem
mytila rakstīja: Nopietni cilvēki, kuri var maksāt lielu naudu par šovu ir pārāk aizņemti lai būtu die hard fani, bet atstāt savus līdzekļus klubā viņi ir spējīgi vairāk kā Jurka, kurš apmeklē visas spēles un sēž jumta stāva, zina visu statistiku no galvas, bet atļaujas nopirkt vienu Aldarīti uz 3 periodiem.
Deal with it.
Un cik daudz (procentuāli) Warriors saņem no Arēnas ienākumumiem par tiem "trim aliņiem utt"?

Domāju, ka šeit vairāk ir stāsts par konkrētā kluba arēnas maiņu un to, ka "We believe" un visādi citādi izslavinātie fani pēc pārcelšanās uz jauno arēnu izrāda protestus, neiet uz spēlēm un demonstratīvi kaut ko boikotē.
Lai gan pirms tam paši sevi ir slavinājuši, ka vienalga, uzvar vai zaudē, vienmēr atbalsta savu klubu.

     [+] [-]

, 2020-03-06 13:27, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Un cik daudz (procentuāli) Warriors saņem no Arēnas ienākumumiem par tiem "trim aliņiem utt"?

Domāju, ka šeit vairāk ir stāsts par konkrētā kluba arēnas maiņu un to, ka "We believe" un visādi citādi izslavinātie fani pēc pārcelšanās uz jauno arēnu izrāda protestus, neiet uz spēlēm un demonstratīvi kaut ko boikotē.
Lai gan pirms tam paši sevi ir slavinājuši, ka vienalga, uzvar vai zaudē, vienmēr atbalsta savu klubu.
Tas nav tikai aliņš, bet arī viss pārējais. Pieļauju, ka arēnas ienākumi no spēlēm tīri par atribūtiku, alu, snekiem pārsniedz Dinamo gada budžetu

     [+] [-]

, 2020-03-06 15:55, pirms 4 gadiem
Karijs,.Grīns , Wigins, Tompsons+ entie drafta piki ar augstiem numuriem, nākamsezon atkal pašā spicē būs

     [+] [-]

, 2020-03-06 18:36, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Karijs,.Grīns , Wigins, Tompsons+ entie drafta piki ar augstiem numuriem, nākamsezon atkal pašā spicē būs
nezināju ka basi spēlē uz ''papīra'' tad jau Nets šogad ar kairiju vajadzēja arī būt daudz augstāk pēc ''papīra''.Bet ir tāda lieta kā komandas ķīmija ,saspēle...P.s Grīns šogad sevi ir pietiekoši parādijis,mierīgi varēja būt līderis,visi ceļi bija brīvi,izcelās tikai Karija un Kleja gaismā.