Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča un Juška nepārvar 1.kārtu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča un Juška nepārvar 1.kārtu
Andis Juška

Neveiksmes šīs nedēļas tenisa turnīru pirmajās kārtās cietuši divi Latvijas tenisisti. Diāna Marcinkeviča trijos setos zaudēja Bulgārijas pilsētas Dobričas ITF 25 000 sacensībās, bet Andim Juškam zaudējums Vācijas pilsētas Leimenes „Future” turnīrā.

Pēdējo mēnešu laikā Diānai Marcinkevičai izdevies savu ranga vietu uzlabot par vairāk nekā 100 pozīcijām – šonedēļ tā ir 357.vieta (rekordpozīcija). Ar šādu reitinga vietu viņa var bez kvalifikācijas tikt ITF 25 000 sērijas pamatsacensībās. Tieši tā tas notika arī šonedēļ Bulgārijas pilsētā Dobričā. Arī pamatturnīra izloze šķita šķietami pozitīva – 1.kārtā pretiniekos stājās rangā neesošā itāliete Stefānija Rubini, kuru pirms nedēļas bija izdevies uzvarēt ar 6:4, 6:1.

Diemžēl šonedēļ spēku samēri bija mainījušies. Spēles uzvarētāju noteica trijos setos, kurā itāliete bija pārāka ar 7:6(5), 2:6, 6:2. Marcinkevičai turnīrs beidzies, jo dubultspēlēs viņa šonedēļ nestartē, bet jaunnedēļ pieteikusies turnīram Francijā.

Pēc savainojuma sadziedēšanas (augustā sastieptas ceļgala saites) turnīru apritē atgriezies Andis Juška. Par atgriešanās turnīru tika izvēlētas „Future” 10 000 sacensības Vācijas pilsētā Leimenē. Diemžēl jau 1.kārtā nācās zaudēt francūzim Žilam Marī (ATP 972.) – 4:6, 1:6. Pirms šī turnīra Andis portālam Sportacentrs.com atzina, ka no pirmā turnīra neko daudz negaida, bet uz labākiem panākumiem cer nākamajās sacensībās (jaunnedēļ turnīrs Francijā).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page