Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai Šveicē sezonas lielākā uzvara

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai Šveicē sezonas lielākā uzvara
Diāna Marcinkeviča
Foto: Tobias Froehlich

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 301.) otrdien Montrē ITF 60 000 turnīra 1. kārtas mačā ar 6:4, 6:2 uzvarēja Itālijas tenisisti Deboru Kjēzu (WTA 189.), svinot atkārtotu lielāko uzvaru šogad.

Marcinkeviča ranga 189. vietā esošu spēlētāju šogad uzvarēja arī maijā Brešas ITF 60 000 turnīrā, kur ar 6:0, 6:1 sagrauta Keila Deja. ASV tenisistei tas bija astotais zaudējums pēc kārtas, bet Diāna toreiz pārtrauca savu septiņu zaudējumu sēriju.

Savukārt šodienas mačā viņa devās ar piecu zaudējumu sēriju, spējot uzvarēt tenisisti, kuras kontā šogad ir pat viens nospēlēts mačs "Grand Slam" līmenī. Kjēza maija beigās "French Open" 1. kārtā ar piecām mačbumbām zaudēja Belindai Benčičai.

Marcinkeviča ar iekļūšanu Montrē turnīra 2. kārtā nopelnīja astoņus reitinga punktus. Viņai šomēnes būs sezonas lielākie punktu zaudējumi, kad mēneša beigās nāksies šķirties no 60 punktiem, kas pagājušajā gadā tika nopelnīti ar tikšanu līdz Senmalo ITF 60 000 finālam.

Diānai Šveicē, kur notiek māla sacensības, šodien panākums arī dubultspēļu turnīrā, kur viņa ar Vācijas tenisisti Tamāru Korpatšu sagrāva ar otro numuru izsēto Nīderlandes un Beļģijas komandu Bibiane Šofsa/Kimberlija Cimmermane – 6:0, 6:1. Dubultspēļu rangam nopelnīti 15 punkti.

     [+] [-]

, 2018-09-04 23:38, pirms 6 gadiem
Montro, nevis Montrē.