Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

G. Celitānam pleca operācija un sezona galā

Jānis Celmiņš

G. Celitānam pleca operācija un sezona galā
Gundars Celitāns uzbrukumā
Foto: istanbulbbsk.org

Vienam no pēdējo gadu labākajiem Latvijas volejbolistiem Gundaram Celitānam nāksies veikt pleca operāciju, tādejādi arī volejbola spēlēšanai šosezon punkts jāliek ātrāk nekā gribētos pašam vai turku kluba „Istanbul BBSK” vadībai, portālu Sportacentrs.com informēja pats sportists.

Šo sezonu Gundars Celitāns aizvada Turcijā, kur šobrīd jau jūtas kā otrajās mājās. „Istanbul BBSK” nu jau ir trešais turku klubs, kurā Gundaram sanācis spēlēt. Kopumā sezona Latvijas izlases volejbolista pārstāvētajai komandai bijusi pietiekami veiksmīga, CEV izaicinājuma kausā izdevās aizspēlēties līdz pusfinālam, bet Turcijas čempionātā nu vienība cīnās 1/4 finālā, kur pirmais mačs jau uzvarēts. Komandas mērķis ir vismaz trešā vieta čempionātā, kas klubam nākamsezon garantētu vietu Čempionu līgā.

Diemžēl pēdējās spēlēs komandai ar pilnu jaudu palīdzēt nevar Celitāns. Tam par iemeslu ir pleca savainojums, kurš epizodiski volejbolistu nomoka jau pēdējos četrus, piecus gadus… „Sezonu diemžēl pabeigt nevaru, plecs ir vājš kā smilga. Pēdējās divas nedēļas uzbrukumā normāli uzsist nemaz nevaru, tik plūkāju,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauž Celitāns. Pagaidām gan vēl nav zināms, kur volejbolistam tiks veikta operācija, taču izšķiršanās tiks izdarīta starp Turciju un Itāliju.

Ir gan arī kāds patīkamāks notikums. Jau pēc pāris nedēļām Celitāna ģimenē gaidām pieaugums. „Izoperēšu plecu un varēšu auklēt ar vienu roku,” smejot saka Celitāns, kurš šopavasar nepalīdzēs arī Latvijas izlasei.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-05 14:58, pirms 10 gadiem
Iepļukāt - nezināju, ka Latgalē arī šis vārds ir valodas apcirkņos