Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" aizsargs Makeibs traumas dēļ, visticamāk, šosezon vairs nespēlēs

Ints Megnis
Ints Megnis

"Sabres" aizsargs Makeibs traumas dēļ, visticamāk, šosezon vairs nespēlēs
Džeiks Makeibs. Foto: zumapress.com/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" uz vismaz mēnesi palikusi bez aizsarga Džeika Makeiba, kurš līdz ar to, iespējams, šosezon vairs nespēlēs.

Sestdien "Sabres" viesos ar 2:5 piekāpās Toronto "Maple Leafs" un 25 gadus vecais aizsargs otrajā trešdaļā guva ķermeņa augšdaļas traumu. Pirmdien "Sabres" komanda pavēstīja, ka Makeibs izlaidīs 5-6 nedēļas, kas nozīmē, ka regulārajā sezonā, kas Bufalo vienībai noslēgsies 7. aprīlī, viņš, visticamāk, vairs nepaspēs uzspēlēt.

Šajā sezonā aizsargs 55 spēlēs iekrājis četrus vārtus un desmit rezultatīvas piespēles, kā arī lietderības koeficientu -7. Pēc sezonas viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Bez Makeiba šobrīd "Sabres" sastāvā traumu dēļ nevar spēlēt arī Rasmuss Ristolainens, Rasmuss Dālīns, Zeks Bogosjans, Brendons Montūrs, Mets Hanviks un Keisijs Nelsons.

Ja pirms kāda laika "Sabres" stabili atradās izslēgšanas turnīra zonā, kopš 14. decembra, kad vienība iepriekšējo reizi guva divas uzvaras pēc kārtas, tā daudz vairāk zaudē nekā uzvar. Līdz ar to pašlaik "Sabres" ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, saglabājot vairs tikai teorētiskas cerības uz izslēgšanas turnīru.

Izmantotie resursi:
https://buffalonews.com/2019/03/04/...

     [+] [-]

, 2019-03-04 18:56, pirms 5 gadiem
Tambijevs spridzina vhl, bet visiem pohui