Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" bez Porziņģa un Dončiča piekāpjas "Bulls"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Mavericks" bez Porziņģa un Dončiča piekāpjas "Bulls"
Zeks Lavīns un Tims Hārdavejs. Foto:RS/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dalasas "Mavericks", nespēlējot Kristapam Porziņģim un Lukam Dončičam, piekāpās Čikāgas "Bulls" (108:118). Šis Dalasai bija ceturtais zaudējums aizvadītajās sešās regulārā turnīra spēlēs. Rezultatīvākais spēlētājs "Mavericks" rindās bija Džeilens Brensons.

Kristaps Porziņģis laukumā nedevās traumas dēļ. Savainojums liedza piedalīties mačā arī citam komandas līderim Lukam Dončičam, kura spēlēšana ir uz jautājuma zīmes arī nākamajā spēlē pret Hjūstonas "Rockets".

Spēles pirmajās divās ceturtdaļās laukumā valdīja pamatīga cīņā – vadībā bija kā viena, tā otra komanda. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās neizšķirti, pateicoties Treja Bērka rezultatīvam metienam nepilnas 10 sekundes pirms beigu signāla, bet otro ceturtdaļu "Mavericks" noslēdza ar uzvaru – Vendels Kārters caurgājienā guva divus punktus, bet vadību pēc puslaika saglabāja bez Porziņģa un Dončiča spēlējošā Dalasa.

Arī otrā puslaika sākumā turpinājās ļoti līdzīga cīņa. Vairākas vadības maiņas. "Mavericks" lielākā vadība bija četri punkti, bet "Bulls", noslēdzoties trešajai ceturtdaļai, spēja iekrāt piecu punktu pārsvaru. Noslēdzošā ceturtdaļa iesākās ar vairākiem "Bulls" rezultatīviem uzbrukumiem, kas ļāva tikt pie deviņu punktu pārsvara. "Mavericks" izdevās šo pārsvaru samazināt, bet "Bulls" spēja spēles beigās, kad tika izpildīti daudzi soda metieni, nospēlēja labāk un izcīnīja trešo uzvaru šosezon (118:108). Abām komandām šodien nebija veiksmīgākā diena no tālās distances. "Mavericks" grozā raidīja vien 11 no 42 tālmetieniem, kamēr "Bulls" iemeta 13 no 37. Kopumā spēle bija ļoti līdzīga, bet spēcīgāka šoreiz izrādījās "Bulls".

Rezultatīvākais spēlētājs "Mavericks" rindās bija Džeilens Brensons, kurš guva 31 punktu un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Džošs Ričardsons atzīmējās ar 16 punktiem. Tims Hārdavejs šajā spēlē ļoti slikti realizēja savus metienus, grozā raidot vien divus no 12 tālmetieniem. Uzvarētāju rindās 39 punktus guva Zeks Lavīns, kuram arī piecas rezultatīvas piespēles, bet Kobi Vaits guva 23 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs jau šodien, tiekoties ar Hjūstonas "Rockets".

  -3 [+] [-]

, 2021-01-04 06:48, pirms 3 gadiem
Āmen

  +1 [+] [-]

, 2021-01-04 08:52, pirms 3 gadiem
Nevāktu WCS tās piezīmes tik traki tad Powell tādas minūtes neredzētu.
Kārtējo reizi savās 10-12 minūtēs savāc 6 piezīmes..
Brunsons jau bija labs un vilka visu spēli,bet nu beigās pat nolažoja ar kluso trīni un divām kļūdām.
Timija un DFS 3pt mešana pagaidām baigā kaka

     [+] [-]

, 2021-01-04 10:14, pirms 3 gadiem
Powell ir koka gabals. Reāli viņš tikai var dankot no Lukas piespēlēm un pret lielākiem centriem viņam vispaŗ nav variantu. THJ ir tik nestabils spēlētājs. Vienu spēli var iemest visu otrajā tikai ķieģeļus metā. Kur tad ir tas Dalasas def. Čikāgai ielaiž 118 punktus. Pat ja būtu zaudējums bet ar mazākiem punktim būtu vel ok.

     [+] [-]

, 2021-01-04 13:22, pirms 3 gadiem
bez ponchika komanda jau sak izskatities pec komandas vel tik kp atpakalj un bus ok

  -1 [+] [-]

, 2021-01-04 13:23, pirms 3 gadiem
Buļļiem nespēlēja 4 spēlētāji ar Markkanen un Satoransky,Hutch priekšgalā!Lavine pec pirma puslaika iemeta 29 punktus,kas ir labakais raditajs kops 1997.gada Džordana iespētā Čikāgā..!

     [+] [-]

, 2021-01-04 14:41, pirms 3 gadiem
Varbuut kaut ko nesaprotu, bet Josh Richardson tika aizmainiits pret mazo Curry, lai pastiprinaatu aizsardziibu. Tad kaada maarrutka peec Tims, viens no caurumiem Dallasas aizsardziibaa, sedza Zaku.
Sho treneru gaajienu nesapratu.
Taapat kaa nesapratu kaapeec aiztreidoja mazo Curry, vinsh tagad turpina 76eros laadeet, kameer Tims kkiegelus taisa.
Diivainas mainnas Dallasai peedeejaa laikaa bija.

     [+] [-]

, 2021-01-04 14:51, pirms 3 gadiem
TakeTheBall rakstīja: Varbuut kaut ko nesaprotu, bet Josh Richardson tika aizmainiits pret mazo Curry, lai pastiprinaatu aizsardziibu. Tad kaada maarrutka peec Tims, viens no caurumiem Dallasas aizsardziibaa, sedza Zaku.
Sho treneru gaajienu nesapratu.
Taapat kaa nesapratu kaapeec aiztreidoja mazo Curry, vinsh tagad turpina 76eros laadeet, kameer Tims kkiegelus taisa.
Diivainas mainnas Dallasai peedeejaa laikaa bija.
ko deva labākais uzbrukums bez aizsardzības varēji novērot pagājušajā sezonā