Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam 1+1 pret Jāgru, vārti arī brālim Rihardam un Ralfam Freibergam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukartam 1+1 pret Jāgru, vārti arī brālim Rihardam un Ralfam Freibergam
Roberts Bukarts un Jaromīrs Jāgrs. Foto: Vítkovice Ridera

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgas kārtējā mačā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi vārtus un rezultatīvu piespēli šodien guvušā uzbrucēja Roberta Bukarta Ostravas "Vítkovice Ridera", kas pagarinājumā ar 3:4 piekāpās 47 gadus vecā veterāna Jaromīra Jāgra pārstāvētajai Kladno "Rytíři".

Roberts Bukarts spēlēja pirmajā uzbrucēju trijniekā, laukumā pavadot 21:41 minūti un kopumā izdarot četrus metienus pa vārtiem. Salīdzinājumam - 47 gadus vecais Jāgrs uz ledus bija tikai par minūti mazāk, čehu leģendai izdarot vienu metienu pa vārtiem. Bukarts šosezon 13 spēlēs iekrājis 17 (6+11) rezultativitātes punktus, šajā ziņā ieņemot sesto vietu visā Ekstralīgā.

Paralēlajā spēlē Zlīnas "PSG Berani" vienīgos vārtus guva aizsargs Ralfs Freibergs, komandai ar 1:2 piekāpjoties Plzeņas "Škoda" un piedzīvojot trešo neveiksmi pēdējās četrās cīņās. Šis Freibergam tā 17. mačā bija astotais (2+6) rezultativitātes punkts šosezon. Latvietis uz ledus bija apjomīgas 25:15 minūtes, nopelnot arī divas soda minūtes, lietderības koeficientu +1 un izdarot vienu metienu pa vārtiem.

Rezultatīvs šodien bija arī cits aizsargs Oskars Cibuļskis, kura sestā rezultatīvā piespēle šosezon gan neglāba Hradeckrāloves "Mountfield" no zaudējuma mājās pret pēdējā vietā esošo Pardubices "Dynamo" - 2:5. Cibuļskis laukumā bija vairāk nekā 19 minūtes, veicot divus metienus un vienu spēka paņēmienu.

"Mountfield" pēc aizvadītām 18 spēlēm ar 26 punktiem saglabā astoto vietu, "Vítkovice Ridera" ar tikpat mačos iekrātiem 23 punktiem ir devītā, savukārt "PSG Berani" ar 17 cīņās nopelnītiem 16 punktiem 14 komandu konkurencē ir priekšpēdējā.

Vācijas hokeja līgā (DEL) ripu savas bijušās komandas Švenningeras "Wild Wings" vārtos iemeta Rihards Bukarts (šosezon viņam seši (4+2) rezultativitātes punkti), palīdzot "Düsseldorfer" izcīnīt panākumu pagarinājumā ar 3:2. Uzbrucējs kopumā bija laukumā 14:40 minūtes. "Düsseldorfer" guva trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs, pēc 17 kārtām ar 31 punktu saglabājot augsto trešo vietu.

Astoto (4+4) rezultativitātes punktu Lielbritānijas Elites līgā nopelnīja uzbrucējs Egils Kalns, kura rezultatīvā piespēle gan neglāba Dandī "Stars" no zaudējuma 2:4 pret valsts čempionvienību Kārdifas "Devils". Zvaigznes pēc nospēlētām 15 spēlēm ar septiņiem punktiem saglabā devīto vietu desmit komandu konkurencē.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) otro uzvaru pēc kārtas guva Grigorija Panteļejeva trenētā "Rostov", izbraukumā ar 4:3 pēcspēles bullīšos uzvarot Pekinas "KRS ORG". Ar 17 punktiem 21 spēlē "Rostov" VHL 1. grupas tabulā ir sešpadsmitā.

Visbeidzot Austrijas "Erste Bank" līgas (EBEL) ietvaros otro uzvaru pēc kārtas guva uz piekto pozīciju ar 24 punktiem pakāpusies uzbrucēja Zinta-Naura Zuševica Grācas "Moser Medical 99ers", kas pēdējā trešdaļā atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 3:2 viesos uzveica Dornbirnas "Bulldogs". Mājiniekiem šis bija jau 13. zaudējums pēc kārtas.

Izmantotie avoti:
https://www.hokej.cz/
https://www.del.org/event/duesseldo...