Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Tihanovs gaida Čupiču

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Tihanovs gaida Čupiču
Helmuts Tihanovs
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Sevišķu vērību treniņos Dobelē pirms šīvakara gaidāmās 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles ar horvātiem Latvijas handbolisti pievērsa pie aizsardzības uzlabošanas un spēles vairākumā.

Īpaši spēli ar Horvātiju gaida viens no ilggadējiem Latvijas izlases vārtsargiem Helmuts Tihanovs. "Es noteikti paņemšu Čupiča pendeli," smaidot saka spēlētājs. "Metīs pa augšu - simts procenti."

Protams, vēl Tihanovam jātiek laukumā, bet latviešiem uz saviem vārtiem jānopelna 7 metru soda metiens, kas jāizpilda vienam no pasaules labākajam malējam spēlētājam Ivanam Čupičam.

Treniņos komanda piestrādājusi pie aizsardzības un vairākuma realizācijas, kas bija vieni no klupšanas akmeņiem mačā Ungārijā. Pirmajā spēlē netika izmantots saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis, kā arī latviešiem pievienojies Edvīns Latkovskis.

Pēc mača ar Ungāriju pozitīvo ievirzi valstsvienības spēlē atzīmēja mūsu handbolists Ģirts Lilienfelds. "Ar Valdi spēlējam tā kā citi, tā kā mēs spēlējam savās komandās," atzīst saspēles vadītājs. "Līdz ar to mums pašiem ir vieglāk parādīt labu sniegumu izlasē, jo līdzīgi spēlējam ikdienā klubos."

Lai arī favorīti šīvakara spēlē būs titulētā Horvātijas izlase, tomēr Latvijas izlase koncentrēsies savam sniegumam un centīsies parādīt savu labāko sniegumu. Ar katru maču mūsējie demonstrē arvien labāku sniegumu. Varam vēl atcerēties, ka 2009. gada jūnijā latvieši negaidīti uzvarēja tā laika pasaules un olimpisko čempioni Francijas izlasi.

Mača sākums plkst. 19:00, to tiešraidē demonstrēs arī LTV7. Teksta tiešraide arī handball.lv.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2012-11-03 15:23, pirms 12 gadiem
Turam īkšķus!

     [+] [-]

, 2012-11-03 17:09, pirms 12 gadiem
Ja nelazhos aizsardziibaaa , tad buus loti interesanta speeele