Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bennam hat-trick, Gencelam un Krosbijam četri punkti, "Kings" pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

Agris Suveizda

Bennam hat-trick, Gencelam un Krosbijam četri punkti, "Kings" pārtrauc desmit zaudējumu sēriju
Bens Bišops un Džeimijs Benns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Septiņu uzvaru sērija pārtrūka Nacionālās hokeja līgas Rietumu konferences līderei Kalgari "Flames", kas mājās ar 2:4 piekāpās Minesotas "Wild", kurai tas bija piektais panākums pēc kārtas. Savukārt desmit zaudējumu sēriju pārtrauca Losandželosas "Kings".

Ar četriem punktiem izcēlās Džeiks Gencels (2+2) un Sidnijs Krosbijs (1+3), kuri palīdzēja Pitsburgas "Penguins" viesos sakaut Monreālas "Canadiens" (5:1), bet pie hat-trick izbraukumā tika Džeimijs Benns, kura pārstāvētā Dalasas "Stars" ar 4:1 apspēlēja Sentluisas "Blues". Trīs punkti arī Jonam Klingberjam (1+2). Savukārt Henrika Borjstrema divi vārti un rezultatīva piespēle mājās neglāba Floridas "Panthers" no zaudējuma pagarinājumā – 3:4 pret Karolīnas "Hurricanes". Izšķirošo ripu iemeta Sebastians Aho.

Rietumu konferencē par iekļūšanu Stenlija kausā turpina cīnīties Arizonas "Coyotes", kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Detroitas "Red Wings" un izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas. Vinnijam Hinostouzam un Oliveram Ēkmanam-Lāšonam pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei. Arizona par punktu atpaliek no "wild card" zonas, kur pēdējās ceļazīmes pozīcijā šobrīd atrodas Minesotas "Wild", kas izbraukumā ar 4:2 pārspēja konferences līderi Kalgari "Flames" un svinēja piekto panākumu pēc kārtas. Džordanam Grīnvejam (0+2) un Raienam Sateram (1+1) uzvarētāju rindās pa diviem punktiem.

Desmit zaudējumu sēriju pārtrauca Rietumu konferences vājākā komanda Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar 6:3 pārspēja Čikāgas "Blachawks". Mājiniekiem pa diviem punktiem nopelnīja Dastins Brauns (2+0), Adrians Kempe, Iļja Kovaļčuks, Brendans Leipsiks (visiem pa 1+1) un Džefs Kārters (0+2), bet viesiem divus vārtus guva Brendans Perlīni.

SpēleRez
Blue Jackets – Oilers0:4
Kings – Blackhawks6:3
Bruins – Devils1:0
Panthers – Hurricanes3:4 P
Canadiens – Penguins1:5
Lightning – Senators5:1
Maple Leafs – Sabres5:2
Coyotes – Red Wings3:1
Blues – Stars1:4
Flames – Wild2:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...