Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards: "Būs dīvaini spēlēt pret "Magic""

Hovards: "Būs dīvaini spēlēt pret "Magic""
Dvaits Hovards
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika savstarpējo spēli Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) aizvadīs Losandželosas "Lakers" un Orlando "Magic". Šī būs pirmā reize, kad Dvaits Hovards aizvadīs spēli pret savu bijušo komandu.

Pēdējo spēli "Lakers" aizvadīja naktī uz sestdienu, kad tika pārspēta Denveras "Nuggets" komanda ar 122:103. Hovards kaldināja uzvaru ar 28 punktiem un 20 atlēkušajām bumbām. Pēc mača basketbolists tika taujāts par nākamo maču pret "Magic", kura rindās Hovards aizvadīja astoņas sezonas.

"Jūs zināt, būs mazliet dīvaini spēlēt pret savu bijušo komandu," atzina Hovards. "Tomēr mums vajag labu uzvaru un spēlēt ar lielu enerģiju, tāpēc pielikšu visas pūles, lai nākamajai spēlei būtu gatavs un lai varētu spēlēt ar augstu intensitāti."

No pagājušās sezonas "Magic" sastāva ir palikuši tikai pieci spēlētāji - Džamīrs Nelsons, Dž. Dž. Rediks, Glens Deiviss, Hedo Turkoglu un Išs Smits. Komandai ir mainījies arī galvenais treneris. Ar piecām uzvarām 15 mačos "Magic" ieņem 11. vietu Austrumos.

2004. gada vasarā "Magic" ar kopējo 1. numuru draftēja Hovardu. Jau pirmajā sezonā basketbolists bija nozīmīgs Orlando komandas spēlētājs, jo vidēji guva 12 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. Visveiksmīgākā bija 2010./2011. gada sezona, kad Hovards katrā spēlē izcēlās ar vidēji gūtajiem 22,9 punktiem un 14,1 izcīnīto atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
Orlando news, information, weather, hurricane...

  +3 [+] [-]

, 2012-12-02 22:03, pirms 11 gadiem
šoreiz jau nebūs tik traki...trakāk būs kad spēlēs Orlando..Fani gan jau "laipni" sagaidīs.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-02 22:20, pirms 11 gadiem
Diez,kad LA spēlēs Orlando,fani viņu izšfilps un būinās vai arī tomēr bus standing ovašion? Domāju,ka izšfilps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-02 23:57, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nekā nebūs, jāpasakās Howardam ir, Orlando paši neprata neko sataisīt sakarīgu, labi, vēl JR un JN bija ok, pārējie neko nedeva.
Arī taisnība...bet līgums bija parakstīts, pēc tam tēlot un vaidēt ar nav smuki.Būtu atstrādājis un tad vnk pateicis "Paldies" un devies savās gaitās.Ja viss būtu tikai atkarīgs no Orlando...tad jautājums ir tāds-kāpēc tad Howards neparaksta līguma pagarinājumu ar Lakers?Jo ir nedaudz naudas kārs...tad nu atliek secināt ka ja Lakers nedabūs gredzenu skries pie nākamā kas dod naudu un iespēju pacelt gredzenu ar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-03 06:49, pirms 11 gadiem
LOL Congratz Orlando.

P.s.Labs koefswaitu ar haka dwait galiigi pazemoja.