Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča sasniedz dubultspēļu ceturtdaļfinālu Vācijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča sasniedz dubultspēļu ceturtdaļfinālu Vācijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Tālāk par Minskas ITF 10 000 vienspēļu turnīra 2. kārtu nav izdevies Latvijas tenisistei Linai Lileikitei. Tikmēr Diāna Marcinkeviča Ismaningā, Vācijā, sasniegusi dubultspēļu turnīra 2. kārtu jeb ceturtdaļfinālu ITF 50 000 sērijas sacensībās.

Minskas turnīru Lileikite (WTA 977.) sāka ar uzvaru trīs setos pret 15 gadus veco baltkrievieti Sadafmohu Tolibovu – 6:3, 3:6 6:3. Šodien Lileikitei pretī stājās vēl viena Baltkrievijas tenisiste. Tāpat kā vakardienas pretiniece, arī šodienas sāncense Darja Ļebeševa rangā šobrīd pie punktiem nebija tikusi. Arī šodien Lileikite spēlēja trīs setos, šoreiz samierinoties ar zaudējumu – 4:6, 6:3, 3:6. Līdz ar to startu Minskā Lina noslēgusi ar izcīnītu vienu reitinga punktu.

Ismaningā (Vācija) ITF 50 000 dubultspēļu turnīru noslēgusi Diāna Marcinkeviča. Viņa pārī ar Lihtenšteinas sportisti Stefāniju Fogtu 1. kārtā sīvā spēlē ar 4:6, 7:5, 10:6 pieveica Vācijas duetu Annika Beka un Dinaha Ficenmaijere. 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā Marcinkeviča ar Fogtu tikās ar Nīderlandes sportisti Kiki Bērtensu un Top 100 spēlētāju no Lielbritānijas Anni Kjotavongu un piedzīvoja zaudējumu ar 1:6, 4:6.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page