Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābolam un "Lada" sakāve pret Znaroku un Vītoliņu

Andrejs Siliņš

Ābolam un "Lada" sakāve pret Znaroku un Vītoliņu
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) otro zaudējumu jaunajā sezonā piektdien piedzīvoja Arta Ābola trenētā Toljati "Lada", kas bez Edgara Masaļska un Kristapa Sotnieka ierindā ar 1:5 izbraukumā piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Sanktpēterburgas SKA.

Pēc zaudējuma sezonas pirmajā spēlē pret "Medveščak" Toljati komanda bija svinējusi trīs uzvaras pēc kārtas, taču šodien atkal nācās izjust zaudējuma rūgtumu. Pretī stājās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā SKA, kas pirms divām dienām zaudēja Kazaņas "Ak Bars".

Aleksandrs Barabanovs guva divus vārtus, bet pa vieniem Ņikitas Guseva, Jevgēņija Dadonova un Antona Beloba kontos, un SKA svinēja pārliecinošu panākumu ar rezultātu 5:1.

"Lada" rindās nespēlēja Edgars Masaļskis un Kristaps Sotnieks, kuri ir aizņemti Latvijas izlases rindās olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Masaļska prombūtnē Iļja Ežovs atvairīja 38 no 43 metieniem, tomēr ar to nebija gana, lai pacīnītos par sekmīgu rezultātu.

SKA nākamo spēli aizvadīs 4. septembrī, mājās tiekoties ar Ņižņekamskas "Neftekhimik", savukārt "Lada" Maskavā tiksies ar CSKA.

Maskavas "Dynamo" bez Mārtiņa Karsuma ierindā ar 4:1 mājās apspēlēja Novosibirskas "Sibir", izcīnot piekto uzvaru piecās jaunajā sezonā aizvadītajās spēlēs. Sēriju maskavieši centīsies turpināt 4. septembrī, mājās tiekoties ar "Avangard".

KHL rezultāti, 2. septembris

SpēleRezultāts
Avtomobilist - Salavat Yulaev4:3 PM
Lokomotiv - Metallurg Nk1:0
SKA - Lada5:1
Dynamo Msk - Sibir4:1
Vityaz - Avangard2:3
Medveščak - Spartak0:1