Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sumanens: "Spēli izšķīra detaļas"

Jānis Pārums

Sumanens: "Spēli izšķīra detaļas"
Raimo Sumanens
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņa Austrumu konferences trešās finālspēles starp Omskas "Avangard" un Čeļabinskas "Traktor" (1:0, sērijā 2-1) komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri Raimo Sumanens un Valērijs Belousovs.

Raimo Sumanens, Omskas "Avangard" galvenais treneris: "Spēle noritēja augstā līmenī, iespējas gūt vārtus bija abām komandām. Pretinieki spēlēja disciplinēti, labu sniegumu parādīja abu komandu vārtsargi. Kā iepriekšējos mačos, arī šoreiz visu izšķīra detaļas. Mača izskaņā vairāk iespēju iesist bija "Traktor" komandai. Nezinu, kad atgriezīsies Červenka. Visas sērijas spēles ir līdzīgas, neko nevar paredzēt."

Valērijs Belousovs, Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris: "Spēle bija kaujinieciska, taču abas komandas nospēlēja disciplinēti. Sāpīgi zaudēt ar 0:1. Trešā perioda izskaņā bija iespējas gūt vārtus, bet neizdevās. Pretinieks neatļāva (pirmoreiz šī gada Gagarina kausā "Traktor" neguva vārtus – aut.)."

Uz žurnālistu jautājumu vai treneri seko līdzi notikumiem Rietumu konferencē, Sumanens atbildēja, ka zina tikai sērijas rezultātu, savukārt Belousovs piebilda: "Lai viņi paši ar savām lietām tiek galā."

Izmantotie resursi:
hawk.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 22:24, pirms 12 gadiem
Kur Rzihas un Znaroka komentāri par vakardienas spēli ?

  +3 [+] [-]

, 2012-04-02 22:40, pirms 12 gadiem
Belousovs piebilda: "Lai viņi paši ar savām lietām tiek galā."
-------------

No serijas - Kamēr tas neskar austrumus -mūs nekrata rietumu problēmas.
Nekas, drIz Znaroka "žņaudzējvienība" būs klāt arī pie jums....

  +4 [+] [-]

, 2012-04-02 22:50, pirms 12 gadiem
Kāpē nebija vakardienas Rižhas un Znaroka komentāri pēc spēles ?

  +2 [+] [-]

, 2012-04-03 11:51, pirms 12 gadiem
znaroka žņaudzējvienība! +1

     [+] [-]

, 2012-04-04 07:48, pirms 12 gadiem
Znaroks atpūtīsies,un sadziedēs rētas,un tie nabagi viens otru masēs vēl 4 spēles varbūt.Tas nav godīgi.Vēl arī pagarinajums bija 2 periodi.gandrīz 8 spēles masēsies.Un tad Znaroks klups virsū ka izsalcis vilks ,kuriem hokejs jau būs piegriezies.