Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Pretinieki spēli sāka ar lielāku enerģiju un pārliecību"

Ernests Voļskis
Ernests Voļskis

Girgensons: "Pretinieki spēli sāka ar lielāku enerģiju un pārliecību"
Zemgus Girgensons. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Sezonas ceturtos vārtus Nacionālajā hokeja līgā guva Zemgus Girgensons, taču viņa pārstāvētā Bufalo “Sabres” izbraukumā ar 1:3 piekāpās Otavas “Senators”. Stāstot par vārtu guvumu, Girgensons atzinīgi izteica komandas biedra Matiasa Samuelsona precīzo piespēli.

“Es domāju, ka pretinieki šo spēli sāka ar lielāku enerģiju un pārliecību nekā mēs, kas viņiem ļāva gūt vārtus pirmajā periodā. Mēs labi atgriezāmies uz spēles otro periodu, izdarot labu spiedienu uz viņu vārtiem, kas atmaksājās ar vārtu guvumu. Mums bija iespēja spēlēt lielo vairākumu pirmā perioda izskaņā, tomēr to nespējām realizēt, jo nebijām mentāli tam sagatavojušies," pēc zaudējuma teica Zemgus Girgensons.

Zemgus Girgensons vārtus guva otrā perioda sākumā, panākot izlīdzinājumu 1:1. Girgensons saņēma piespēli no zviedru aizsarga Matiasa Samuelsona, un skaisti pēc tam apspēlēja “Senators” vārtsargu Antonu Forsbergu.

“Es devos tieši laukumā, un Matiass Samuelsons ieraudzīja, ka esmu brīvs, tādējādi uzreiz atdeva piespēli, un man tikai atlika apspēlēt pretinieku vārtsargu," par vārtu guvumu izteicās Girgensons

“Beigās vienkārši spēle nebija mums pa rokai. Mēs labi cīnījāmies, un mums bija savas iespējas izlīdzināt spēles rezultātu," pauda Girgensons par aizvadīto spēli.

Nākamo spēli Girgensona pārstāvētā “Sabres” komanda aizvadīs izbraukumā – naktī uz trešdienu pulksten 2:00 pēc Latvijas laika pretī stāsies Aleksandrs Ovečkins un Vašingtonas “Capitals”.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/video/zemgus-girgensons-post-1123/t-277437090/c-14504557