Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" ievieto MVP Holu savainoto spēlētāju sarakstā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" ievieto MVP Holu savainoto spēlētāju sarakstā
Teilors Hols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas "Devils" savainoto spēlētāju sarakstā ievietojis savu uzbrukuma līderi Teiloru Holu, tomēr tiek prognozēts, ka trauma nav ilgtermiņa.

Ar 38 spēlēs sakrātajiem 37 punktiem Ņūdžersijas "Devils" pašlaik atrodas četru pozīciju un desmit punktu attālumā no izslēgšanas spēļu zonas. Komandas rezultatīvākais spēlētājs atkal ir Teilors Hols, bet viņš ievietots savainoto spēlētāju sarakstā ķermeņa apakšdaļas traumas dēļ. Tiesa, sarakstā viņš ievietots ar atpakaļejošu datumu (23. decembris), tāpēc ierindā Hols drīkst atgriezties jebkurā brīdī.

Pērn Hols aizvadīja labāko sezonu karjerā, 76 spēlēs gūstot 39 vārtus un sakrājot 93 punktus, ar ko pietika sestajai vietai līgā. Uzbrucējs ievilka "Devils" izslēgšanas spēlēs, jo tuvākajam sekotājam Niko Hišeram bija tikai 52 punkti. Hola sniegums tika novērtēts sezonas beigās, kad viņš tika atzīts par regulārā čempionāta MVP. Šajā sezonā uzbrucējs aizvadījis 33 mačus un sakrājis 37 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/devils-place-hal...