Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tribuncovs un Bērziņš rezultatīvi, Saulietim - divi disciplinārie sodi

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Tribuncovs un Bērziņš rezultatīvi, Saulietim - divi disciplinārie sodi
Atvars Tribuncovs ir līgas rezultatīvākais aizsargs
Foto: www.hcgomel.com

Spēles Baltkrievijas Atklātā čempionāta ietvaros šovakar aizvadīja visi trīs Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Kamēr Atvars Tribuncovs un Armands Bērziņš šovakar atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm, Kaspars Saulietis nopelnīja nevis vienu, bet uzreiz divus 10 minūšu disciplināros sodus.

Tribuncovam divas piespēles, komandai uzvara

Latviešu aizsarga pārstāvētā Gomeļas vienība šovakar ar 4:1 pārspēja Lidas hokejistus. Līdz otrā perioda vidum rezultāts liecināja jau 2:0 Gomeļas labā, divus vārtus gūstot Romānam Magdejevam, taču tad pretinieki vienus vārtus atguva. Perioda nogalē 3:1 pēc Tribuncova piespēles panāca Kirils Stepanovs, bet pašā mača izskaņā Atvars asistēja arī Aleksandra Židkiha vārtu guvumā.

Bez divām rezultatīvām piespēlēm, Atvars Tribuncovs mačā atzīmējās arī pozitīvu lietderības koeficientu "+2". Ar 28 (6+22) rezultativitātes punktiem latviešu aizsargs ir visas līgas rezultatīvākais aizsargs.

Bērziņam piespēle "Yunost" uzvarā

Armanda Bērziņā pārstāvētā Minskas "Yunost" šovakar stājās pretī Mogiļevas vienībai. Pirmais periods gan minskiešiem izvērtās diezgan neveiksmīgs, jo Mogiļevas hokejisti pamanījās gūt divus vārtus. Otrajā trešdaļā "Yunost" vienus vārtus atguva, panākot 1:2, bet trešā perioda ievadā pēc Bērziņa piespēles otros vārtus spēlē guva Oļegs Timčenko. Vien 30 sekundes vēlāk jau uzvaras vārtus "Yunost" labā guva Jevgēņijs Kuriļins.

Latviešu uzbrucējs mačā atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, 10 nopelnītām soda minūtēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu "+2". Bērziņš "Yunost" rindās šosezon 24 aizvadītajās spēlēs atzīmējies ar 17 (5+12) rezultativitātes punktiem.

"Neman" zaudējums principiālā spēlē

Kaspara Saulieša pārstāvētā Grodņas "Neman" principiālā spēlē tikās ar Žlobinas "Metallurg" hokejistiem, piekāpjoties pretiniekiem ar pārliecinošo 5:2. Jau pirmajā periodā žlobiniešiem izdevās gūt nospiedošu pārsvaru, kad trīs bezatbildes vārtus guva Konstantīns Baranovs. Jāatzīmē, ka mača turpinājumā Baranovs guva arī ceturtos vārtus spēlē, bet Igaunijas hokejists Andrejs Makrovs mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Kaspars Saulietis spēlē atzīmējās ar 24 soda minūtēm, nopelnot uzreiz divus disciplināros sodus. Pirmo no tiem uzbrucējs saņēma pirmā perioda vidū, bet otru - pašā mača izskaņā, kad "uzbruka spēlētājam bez ripas" Iļju Sinkeviču, pēc epizodes abiem arī saķeroties un nopelnot noraidījumu par rupjību. Gan "Neman", gan "Metallurg" līgas kopvērtējuma tabulā atrodas tieši aiz Gomeļas, kas līgā pašlaik ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:

hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-01 21:09, pirms 12 gadiem
uz DINAMO! bus viens kartigs vecis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-01 21:12, pirms 12 gadiem
Reaktors rakstīja: Vai tad Gomeļai kāda sasitība ar M.Dinamo?
jā - Minskas Dinamo fārms.

     [+] [-]

, 2011-12-01 21:13, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Atvaram visa cieņa!
ceru, ka vismaz Baldonieks kā minimums vismaz februārī par viņu atcerēsies

  +2 [+] [-]

, 2011-12-01 21:18, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: ceru, ka vismaz Baldonieks kā minimums vismaz februārī par viņu atcerēsies
Nezinu vai viņš ir vajadzīgs, tomēr nav nekāds jaunais- 35 gadi, turklāt domāju kādu no ZA dabūsim uz PČ. Februārī jau vairāk jaunuļus vairāk vajadzētu pārbaudīt un tuvākos rezervistus

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 21:23, pirms 12 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nezinu vai viņš ir vajadzīgs, tomēr nav nekāds jaunais- 35 gadi, turklāt domāju kādu no ZA dabūsim uz PČ. Februārī jau vairāk jaunuļus vairāk vajadzētu pārbaudīt un tuvākos rezervistus
nu, nu - kā rezerves variants pieredzējis aizsargs noderētu... nav jau teikts, ka tas pats Bārtulis un Kulda nebūs aizņemti ZAmerikā. Vēl kādam trauma (tfu, tfu) vai "citi sadzīves apstākļi" un atkal varēsim dzenāt rokā Maksimu Širokovu un vēl kādu.

     [+] [-]

, 2011-12-01 21:30, pirms 12 gadiem
Abrags rakstīja: nu, nu - kā rezerves variants pieredzējis aizsargs noderētu... nav jau teikts, ka tas pats Bārtulis un Kulda nebūs aizņemti ZAmerikā. Vēl kādam trauma (tfu, tfu) vai "citi sadzīves apstākļi" un atkal varēsim dzenāt rokā Maksimu Širokovu un vēl kādu.
Nu tad jau skatīsimies, pavasarī jau būs zināms cik tālu tiks Bārtuļa un Kuldas klubi un kuri varēs un gribēs spēlēt, tad jau vajadzētu skatīties. Ja būs tāda situācija, ka visi labākie nespēlēs, es labāk priekšroku dotu Koļesņikovam nevis Tribuncovam.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 22:42, pirms 12 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nu tad jau skatīsimies, pavasarī jau būs zināms cik tālu tiks Bārtuļa un Kuldas klubi un kuri varēs un gribēs spēlēt, tad jau vajadzētu skatīties. Ja būs tāda situācija, ka visi labākie nespēlēs, es labāk priekšroku dotu Koļesņikovam nevis Tribuncovam.
Ja Koļesņikovs var pierādīt, ka ir kaut biški labāks par Tribuncovu - tad, lūdzu. Pieļauju, ka Tribuncovs vēl šodien varētu izkonkurēt arī dažu labu RD aizsargu.

     [+] [-]

, 2011-12-01 23:22, pirms 12 gadiem
Man jau arī tā rādas, ka Tribuncovs ieliktu kloķi kaut tam pašam Sotniekam, nemaz nerunājot par tādu Andersonu.
Bet vai tas Tribuncovs vispār grib tēmēt uz Latvijas izlasi?

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 23:24, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: Man jau arī tā rādas, ka Tribuncovs ieliktu kloķi kaut tam pašam Sotniekam, nemaz nerunājot par tādu Andersonu.
Bet vai tas Tribuncovs vispār grib tēmēt uz Latvijas izlasi?
tas nu būtu jājautā viņam pašam.
tiesa gan, pēdējos gados neviens viņu ar nav aicinājis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-01 23:42, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Tribuncovam vajadzētu atgriezties Čehijā.
Vācijā!

  +1 [+] [-]

, 2011-12-02 02:52, pirms 12 gadiem
Atvaram šī sezona ir izdevusies. Pārbaudes turnīrā izlasē būtu interesanti viņu redzēt, bet tam, pirmkārt, ir nepieciešama viņa paša vēlēšanās attiecībā uz izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja