Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam pirms viesošanās Rīgā zaudējums Čerepovecā

Andrejs Siliņš

Karsumam pirms viesošanās Rīgā zaudējums Čerepovecā
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas "Dynamo" sestdien sāka izbraukumu tūri, ar rezultātu 1:2 piekāpjoties Čerepovecas "Severstal".

"Dynamo" pēc četrām mājas spēlēm, no kurām pēdējās divās uzvarēja, šodien uzsāka četru maču izbraukuma tūri. Pirmais pieturas punkts bija Čerepovecā, tomēr vietējā "Severstal" nebija pārāk viesmīlīga.

Lai gan "dinamieši" biežāk meta pa vārtiem, realizācija bija augstāka mājiniekiem, un uzvaras vārtus 45. mača minūtē guva "Severstal" kluba veterāns Jevgēņijs Monss - 2:1.

Mārtiņš Karsums laukumā bija 13 minūtes un 55 sekundes, pa vārtiem nemeta un rezultativitātes punktus neguva, taču veica divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja divos no astoņiem iemetieniem. Šajā sezonā Mārtiņš pagaidām izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

"Dynamo" savu tūri turpinās Rīgā, kur "Dinamo" komandu derbijā viesosies pirmdien. Vēlāk komanda dosies uz Helsinkiem pie Artūra Kuldas "Jokerit", bet tūres pēdējā mačā 8. oktobrī spēlēs Minskā.

KHL regulārā sezona, 1. oktobris

SpēleRezultāts
Metallurg Nk - Metallurg Mg5:4 PM
Sibir - Salavat Yulaev1:2
Avangard - Traktor3:1
Severstal - Dynamo2:1
Spartak - Kunlun Red Star0:1