Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Fināls pārceļas uz Jelgavu: ''Zemgale'' un ''Mogo'' cīnīsies par vadību sērijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Fināls pārceļas uz Jelgavu: ''Zemgale'' un ''Mogo'' cīnīsies par vadību sērijā
Foto: LHF

Šodien plkst. 15.00 Optibet hokeja līgā tiks aizvadīta trešā finālspēle starp ''Zemgale''/LLU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirms mača rezultāts sērijā ir neizšķirts 1-1. Tiešraide kanālā TV6.

• Optibet hokeja līgā šodien turpināsies finālsērijas izspēle. Tiešraide kanālā TV6.

• Pirmajās divās spēlēs uzvaras komandas dalījušas uz pusēm un sērijā rezultāts ir 1-1. Pirmajā mačā pagarinājumā panākumu ar 4:3 svinēja jelgavnieki, bet otrajā spēlē ‘’Mogo’’ revanšējās ar 3:1.

• Pirmo panākumu ‘’Mogo’’ izcīnīja, pateicoties vairākuma realizācijai. Divus no trim vārtiem mājinieki iemeta tieši, spēlējot nevienādos sastāvos. Pie tam, savu rezultatīvāko spēli izslēgšanas spēļu laikā aizvadīja regulārā turnīra rezultatīvākais spēlētājs Kārlis Ozoliņš, kurš guva divus vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli.

• Arī regulārajā turnīrā ‘’Mogo’’ bija labākais vairākums (izmantoti 24.5 %), bet finālā klubs spējis iemest vārtus četros no astoņiem vairākumiem (50%).

• Pagaidām izslēgšanas spēļu rezultatīvākais hokejists ir ‘’Mogo’’ spēlētājs Artūrs Ozoliņš, kuram 15 rezultativitātes punkti. Trīs mazāk ir ‘’Zemgales’’ hokejistam Gatim Gricinskim, bet no līdera nedaudz vēl atpaliek arī Pēteris Purmalis un Kārlis Ozoliņš.

• Tikmēr rezultatīvākais aizsargs šobrīd ir 42 gadus vecais Krišjānis Rēdlihs, kurš ‘’Mogo’’ rindās ticis pie desmit rezultativitātes punktiem deviņos mačos. Savas garās karjeras laikā hokejists vēl nekad nav bijis kādas līgas ‘’play-off’’ rezultatīvākais aizsargs.

• Sērija notiek līdz kādas komandas četrām izcīnītām uzvarām. Pie tam, šoreiz klubs kļūs par Baltijas čempionu, jo šajā sezonā OHL piedalījās trīs komandas no Lietuvas. Gadījumā, ja būs nepieciešama izšķirošā septītā spēle, tad tā gaidāma 9. aprīlī.

Finālsērijas kalendārs

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēle
Mogo/LSPA – Zemgale/LLU3:4 P3:101.04.03.04.05.04.07.04.09.04.

Izmantotie resursi:
https://www.optibethokejaliga.com/j...