Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" kapteinim Stemkosam operācija, būs jāizlaiž līdz diviem mēnešiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" kapteinim Stemkosam operācija, būs jāizlaiž līdz diviem mēnešiem
Stīvens Stemkoss. Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" paziņojis, ka centra uzbrucējam Stīvenam Stemkosam nepieciešama operācija, kuras dēļ viņš būs spiests izlaist sešas līdz astoņas nedēļas. Regulārais čempionāts noslēgsies pēc piecām nedēļām.

Stīvens Stemkoss šajā sezonā piedalījies 57 spēlēs, gūstot 29 vārtus un sakrājot 66 punktus. Tomēr viņš bija spiests izlaist piecas no pēdējām desmit spēlēm, un tagad būs nepieciešama operācija sakarā ar ķermeņa vidukļa muskuļa savainojumu. Visticamāk, ka Stemkoss izlaidīs ne tikai regulārās sezonas turpinājumu, bet arī izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Tampabejas "Lightning" par savām pozīcijām var justies droši. Sestdien izdevās ar 4:3 pārspēt Kalgari "Flames", un Tampa ieņem otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā. Priekšā esošā Bostonas "Bruins" ir septiņu punktu attālumā, bet Toronto "Maple Leafs" atpaliek deviņus punktus. Ja izkārtojums turnīra tabulā nemainīsies, "Lightning" un "Maple Leafs" tiksies pirmajā kārtā.

Līdzīgs savainojums šajā sezonā bija Pitsburgas "Penguins" kapteinim Sidnijam Krosbijam. Viņam operācija tika veikta 14. novembrī, bet ierindā Krosbijs atgriezās 14. janvārī. "Ja operācija nebūtu obligāta, ja tas nebūtu labākais lēmums, tad mēs to nepieņemtu. Spēlētāja veselība vienmēr ir prioritāte," teica "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tampa-bay-...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-01 12:52, pirms 4 gadiem
Jau ilgāku laiku baumoja, ka spēlē ar savainojumu. Arī diezgan likumsakarīgi, ka operāciju veic tieši tagad, jo līdz play-off 1. kārtai tieši aptuveni 6 nedēļas.

     [+] [-]

, 2020-03-01 15:58, pirms 4 gadiem
Pēdējos 2 gadus ļoti aizraujošas spēles pirmajā kārtā Bostonai ar Toronto bija redzēs, kādā secībā šogad noslēgs sezonu šis komandas.