Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ivanovs: "Radās iespaids, ka daži no mums nebija gatavi spēlei"

Jānis Celmiņš

Ivanovs: "Radās iespaids, ka daži no mums nebija gatavi spēlei"
Ingars Ivanovs
Foto: Renārs Buivids

Jau vēstīts, ka volejbola komanda "RTU/Robežsardze" šodien nespēja iekļūt "Schenker" līgas finālā, trijos setos piekāpjoties Arta Caica pārstāvētajai "Tartu Bigbank" vienībai. Pēc spēles Rīga komandas libero Ingars Ivanovs bija izbrīnīts par spēles kvalitāti, kādu viņa pārstāvētā komanda parādījusi.

„Es nesaprotu, kāpēc spēles kvalitāte un rezultāts ir šāds. Radās sajūta, ka daži no mums nebija gatavi šai svarīgajai spēlei. Iespējams, ka kādam bija uztraukums, kas traucēja koncentrēties un izpildīt trenera dotos norādījumus,” pēc mača pauda "RTU/Robežsardze" komandas libero pozīcijas spēlētājs Ingars Ivanovs.

Pirms spēles treneris deva vadošos norādījumus gan par spēli blokā, gan aizsardzībā, gan par to, kurš spēlētājs pretinieku komandā ir vājākais servju uzņēmējs. „Neizpildījām neko no tā, ko pirms spēles izrunājām. Ļoti daudz kļūdījāmies servēs, slikti nospēlējām gan blokā, gan aizsardzībā,” pēc spēles kritisks bija Ivanovs.

Svētdien, 2.martā pl.13.00 spēle par bronzas godalgām, bet pl.16.00 cīņa par zelta medaļām. Spēli par 3.vietu pl.16.00 ierakstā varēs vērot arī kanālā TV6.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2014-03-01 22:46, pirms 10 gadiem
Izklausās pēc disciplīnas pārkāpumiem