Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrona emocionālā runa Kobes godināšanā: "Tu neesi aizmirsts. Dzīvo tālāk, brāl!"

Agris Suveizda

Lebrona emocionālā runa Kobes godināšanā: "Tu neesi aizmirsts. Dzīvo tālāk, brāl!"
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā pirmo spēli kopš traģiskās aviokatastrofas, kurā mira deviņi cilvēki, aizvadīja Losandželosas "Lakers". Laukumā Rietumu konferences līdere ar 119:127 piekāpās Portlendas "Trail Blazers", taču galvenā uzmanība bija Kobem Braientam: "Lakers", basketbola un visa sporta leģendu atminējās gan klubs, godinot viņu ar piemiņas video, gan spēlētāji ar Lebronu Džeimsu priekšgalā, kurš sacīja runu, gan arī līdzjutēji, kuri skandēja Kobes vārdu.

"Alisa Altobelli. Džons Altobelli. Kerija Altobelli. Peitone Čestere. Sāra Čestere. Kristīna Mauzere. Ara Zobajans. Džanna Braienta un Kobe Braients. Man ir kaut kas pierakstīts, viņi it kā gribēja, lai pieturos pie plāna, bet es jūs necienītu, ja lasītu šos m*slus, tādēļ runāšu no sirds," sāka Džeimss. "Pirmā lieta, kas nāk prātā, ir ģimene. Raugoties apkārt šai arēnai, mēs visi skumstam, mēs visi esam sāpināti, mums visiem ir salauzta sirds. Taču, ejot cauri tamlīdzīgiem notikumiem, labākais, ko varam darīt, ir balstīties uz ģimenes pleciem. Pirms ierados šeit iepriekšējā gadā, biju dzirdējis par "Lakers" ģimeni, un tieši to es visas nedēļas laikā esmu redzējis. Ne tikai no spēlētāju, ne tikai no treneru, ne tikai no organizācijas, bet no pilnīgi visu puses. Visi, kuri šeit atrodas, patiešām, patiešām, patiešām ir ģimene, un es zinu, ka Kobe, Džanna, Vanesa un ikviens jums pateicas no pašiem sirds dziļumiem.

Zinu, ka kādā brīdī mums būs Kobes piemiņas ceremonija, taču es uz to skatos kā uz godināšanu. Tā ir 20 gadu asiņu, sviedru, asaru, salauztu ķermeņu, piecelšanās, sēdēšanas – visa! – godināšana. Neskaitāmu pavadītu stundu, cenšoties būt tik izcils, cik vien var būt. Šovakar mēs cildinām šo puiku, kurš šeit ieradās 18 gadu vecumā, beidza karjeru 38 gadu vecumā un droši vien kļuva par labāko tēvu, kādu esam redzējuši pēdējo trīs gadu laikā. Šodien ir svinības!

Pirms ejam spēlēt – es jūs visus mīlu! -, Kobe man bija brālis. Kopš laika, kad biju vidusskolā un no tālienes vērojot, kā viņš 18 gadu vecumā ienāk līgā, līdz brīdim, kad biju viņa tuvumā, visām cīņām, kuras aizvadījām, viena lieta, kas mums bija kopīga, bija neatlaidība uzvarēt un būt izcilam. Fakts, ka šobrīd atrodos šeit, man nozīmē tik daudz. Vēlos kopā ar maniem komandas biedriem turpināt viņa mantojumu ne tikai šajā gadā, bet gan tik ilgi, cik vien varam spēlēt basketbolu, ko mēs mīlam. Kobe to būtu vēlējies. Tāpēc Kobes vārdiem: Mamba prom. Bet mūsu vārdiem: neesi aizmirsts. Dzīvo tālāk, brāl!"


     [+] [-]

, 2020-02-01 10:22, pirms 4 gadiem
😥💜💛

  +1 [+] [-]

, 2020-02-01 11:25, pirms 4 gadiem
Tu Suveizda vienreiz vari pareizi uzrakstīt Kobes meitas vārdu? Džianna ir pareizi.

     [+] [-]

, 2020-02-01 14:34, pirms 4 gadiem
iekšā joprojām sēž tāda sapīga ,nesaprotama sāpe...

     [+] [-]

, 2020-02-01 15:13, pirms 4 gadiem
Kobes nāve tika paredzēta multfilmā - tas ir visur internetā. Tāpat arī numeroloģija saistībā ar Kobi. Kam interesē - atradīs. Būtībā Kobe kā slavenība tika upurēts. Uzreiz tieši pēc tam, kad Lebrons viņu apdzina, un pie tam, spēlējot Lakers komandā - rotējot Kobi.