Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dušeins par līguma pagarināšanu ar "Senators": "Lēmums būs saistīts ar laukumā notiekošo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dušeins par līguma pagarināšanu ar "Senators": "Lēmums būs saistīts ar laukumā notiekošo"
Mets Dušeins. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas "Senators" vadošais centra uzbrucējs Mets Dušeins vasarā var kļūt par brīvo aģentu. Turpinās sarunas par jaunu līgumu, bet viņš neizslēdz iespēju, ka šīs sezonas beigās varētu nonākt citas komandas sastāvā.

Šajā vasarā Metam Dušeinam beigsies piecu gadu un 30 miljonu līgums. Viņš to parakstīja ar Kolorado "Avalanche", taču komandas neapmierinošo rezultātu dēļ vēlējās tikt aizmainīts uz spēcīgāku komandu. Centra uzbrucējs nonāca Otavas "Senators", taču pēc Austrumu konferences fināla sasniegšanas tā nolaidusies atpakaļ uz zemes, un pašlaik "Senators" ir austrumu vājākā komanda.

"Katru dienu runāju ar aģentu un izskatu savas iespējas. Beigu beigās tas būs hokeja lēmums," norādīja Dušeins, kurš 41 spēlē sakrājis 47 punktus. "Mums ir jāpieņem lēmums, kas iespaidos visu manu dzīvi, tāpēc tas kārtīgi jāpārdomā. Esmu izbaudījis katru Otavā pavadīto dienu, bet tad jau redzēsim, kas notiks tālāk."

"Kad ierados, "Senators" bija viena no galvenajām favorītēm uz Stenlija kausu, atradās starp sešām spēcīgākajām komandām. Tagad viss ir otrādi. Esmu bijis situācijās, kad komanda atrodas pašā apakšā, bet tad viss sagriežas kājām gaisā. Ir grūti paredzēt, kas notiks tālāk. Redzot jaunos talantus, ir skaidrs, ka šī komanda būs spēcīga, taču paliek jautājums: kad? Mums bija astoņu zaudējumu sērija, taču tikai vienā no spēlēm zaudējām ar vairāk nekā vienas ripas starpību. Visādi var notikt," teica Dušeins.

Uzbrucējs arī norādīja, ka pilnībā sapratīs kluba vadības lēmumu, ja viņam tiks izvirzīts ultimāts – vai nu līgums, vai nu aizmainīšana uz citu komandu. "Saprotu, ja tā notiks, jo komandas vairs nevar atļauties zaudēt spēlētājus, nesaņemot nekādu atlīdzību. Taču arī man pašam jābūt drošam par to, kas ar komandu notiks turpinājumā."

Vasarā līgums beigsies arī komandas vislabāk apmaksātajam uzbrucējam Markam Stounam, un "Senators" vadībai nākamie mēneši solās būt ļoti saspringti. Jāatgādina, ka komandā šajā sezonā ir spēlējis arī latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/video/duchen...

  -2 [+] [-]

, 2019-02-01 17:34, pirms 5 gadiem
Sitas princeses tasnir arprac, komanda slikta, uzreiz skriesu prom, Porzingis tads pats mudziks!!!