Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Silovs: "Superfinālā domāju tikai un vienīgi par uzvaru"

Silovs: "Superfinālā domāju tikai un vienīgi par uzvaru"
Haralds Silovs ar zinīto bronzas medaļu 500 metru distancē
foto: Māris Birzulis

"Superfinālā gāju tikai pēc uzvaras, bet beigās kļūdījos ar apļu skaitu, kas liedza ne tikai uzvarēt, bet arī iegūt vietu uz goda pjedestāla,” atklāj Silovs.

„Ļoti gribēju uzvarēt 3000 metru superfinālā, kas arī bija ļoti reāli, jo garās distances ir man spēcīgākas. Diemžēl, tas man neizdevās, un beigās šajā distancē netiku pat trijniekā,” pēdējo skrējienu vērtē Silovs. „Tomēr ar izcīnīto otro vietu kopvērtējumā esmu ļoti apmierināts un laimīgs. Fokonē ir ļoti spēcīgs un šoreiz nebija nekādu variantu viņu uzvarēt, tāpēc sudraba medaļa šoreiz priekš manis ir ļoti. Zināju, ka superfinālā francūzis mēģinās aizmukt, kas viņam arī izdevās. Mēģināju viņu noķert, kas man un sekotājiem arī izdevās, bet tad man sajuka apļu skaits un pēdējā aplī mani apdzina divi sekotāji. Tiesneši parādīja, ka atlikuši vēl divi apļi, domāju tos kārtīgi norukāt un finišēt. Sajaucu, jo tas bija Fokonē, bet mums par vienu vairāk, tāpēc arī finišā vairs nepietika spēka. Visas sacensību dienas mani vajāja visādas likstas un ķibeles, tad slidas norāvās (trīs reizes), tad vēl, kas cits, tāpēc esmu ļoti priecīgs, ka kopvērtējumā izdevās izcīnīt otro vietu.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-16 23:29, pirms 13 gadiem
Galvenais,lai,skrienot pec diviem zakiem,nesanak palikt tukshaa!