Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Čempionāts šorttrekā noslēdzies

Andrejs Siliņš

Čempionāts šorttrekā noslēdzies
Haralds Silovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Olimpiskajā centrā „Ventspils” 5. un 6. aprīlī norisinājās Latvijas čempionāts šorttrekā, Latvijas meistarsacīkstes jaunatnei un Latvijas jaunatnes sacensības šorttrekā.

Šajās sacensībās piedalījās 39 sportisti no Sporta skolas „Spars” un Sporta kluba „KBK Rīga”. Šorttreka sacensību dalībnieki bija iedalīti senioru, junioru A, jauniešu B, C un D, kā arī zēnu un meiteņu E un F vecuma grupās. Atbilstoši vecuma grupai startējot 1500 m, 1000m, 500 m, 800 m un 333 m garās distancēs, sportisti cīnījās par medaļām, kas tika piešķirtas no 1. līdz 3. vietas ieguvējiem.

Latvijas čempionātā šorttrekā senioru vecumu grupā pirmās trīs vietas izdevās iegūt Olimpiskā centra „Ventspils” atbalstītajiem sportistiem. Nepārspēts visās distancēs ar 136 punktiem kopvērtējuma palika un pirmo ieguva jaunais Eiropas absolūtais čempions Haralds Silovs, aiz sevis atstājot ventspilniekus Jēkabu Saulīti ar 84 punktiem un Jāni Piusu ar 52 punktiem. Viņiem čempionātā attiecīgi otrā un trešā vieta. Seniores šorttreka sacensībās pārstāvēja tikai divas sportistes. Pirmo vietu ieguva Sporta kluba „KBK Rīga” sportiste Evita Krievāne un otrajā vietā palika Sporta skolas „Spars” šorttrekiste Kristīne Urtāne.

Sacensības šorttrekā organizēja Latvijas Slidošanas asociācija, sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” un Sporta skolu „Spars”. Nākamās sacensības šorttrekā Olimpiskajā centrā „Ventspils” paredzētas jau 26.aprīlī.

Sacensību rezultāti šeit

Informāciju sagatavoja
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2008-04-08 20:04, pirms 16 gadiem
malaci visi la i veicas

  -1 [+] [-]

, 2008-04-08 20:09, pirms 16 gadiem
Haralds Silovs, Jēkabs Saulītis un Evita Krievāne skaitās seniori! ha! :O :O

     [+] [-]

, 2008-04-08 21:20, pirms 16 gadiem
Laurāns rakstīja: Haralds Silovs, Jēkabs Saulītis un Evita Krievāne skaitās seniori! ha! :O :O

citu jau nav