Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Ar Ķīnas triumfu noslēdzas pasaules čempionāts šorttrekā

Andrejs Siliņš

Ar Ķīnas triumfu noslēdzas pasaules čempionāts šorttrekā
Dž. R. Celskī
Foto: AP

Pasaules čempionāts šorttrekā, kas aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Austrijas galvaspilsētā Vīnē, noslēdzās svētdien ar Ķīnas pārstāvju triumfu, kas uzvarēja trijās no pēdējām četrām disciplīnām.

Dāmām 3000 metros no sešām dalībniecēm trīs bija Ķīnas pārstāvēs, vēl divas korejietes un viena kanādiete. Uzvaru svinēja ķīniete Janga Žū, bet pārējo goda pjedestālu sadalīja Koreja - attiecīgi Mina Junga Kima un Sae-Borna Šina. Arī 3000 metru stafetes slidojumā uzvara tika Ķīnas komandai, otrajā vietā palika Koreja, bet bronzas godalgas kanādietēm, kas mazāk nekā par sekundes simtdaļu apsteidza amerikānietes.

Vīriem 3000 metros uz pjedestāla vairāk ziemeļamerikāņu - ātrākais bija ASV pārstāvis Dž.R. Celskī, otrais ķīnietis Ho-Suks Lī, bet trešā vieta Kanādas šorttrekistam Čārlzam Heimelinam. 5000 metru stafetes slidojumā ātrājie atkal bija Ķīnas izlases pārstāvji, otrie amerikāņi, bet vienīgo medaļu eiropiešiem pēdējās četrās disciplīnās sagādāja Itālijas kungu komanda, tiekot pie bronzas.

Izmantotie resursi:
sportresult.com

     [+] [-]

, 2009-03-15 17:58, pirms 15 gadiem
Itāliešiem bija Diskābels , DQ. Japāņi tika pie medaļām ,kā trešie.