Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Olimpisko čempioni šorttrekā izslēdz no izlases par uzbrukumu menedžerim

Olimpisko čempioni šorttrekā izslēdz no izlases par uzbrukumu menedžerim
Mena Vana
Foto: Reuters/Scanpix

Viena no labākajām pasaules šorttrekistēm, ķīniete Mena Vana izslēgta no Ķīnas izlases un diskvalificēta no starptautiskām sacensībām par treniņnometnē izraisītu kautiņu ar komandas biedreni, ziņo aģentūra AP.

26 gadus vecā sportiste, kuras rēķinā ir četri olimpiskie tituli un 14 uzvaras pasaules čempionātos, uzbrukusi izlases menedžerim Čunlu Vanam pēc tam, kad viņš kritizējis sportisti par viņas vēlo atgriešanos nometnē. Vana iepriekšējā vakarā izklaidējusies ar vēl piecām komandas biedrenēm un treniņnometnē atgriezās reibumā.

Vana un viņas komandas biedrene Ļu Ksjanveja uzbrukušas menedžerim un vēl vairākiem izlases pārstāvjiem, kas centās abas karstgalves apturēt. Vana un Ksjanveja izraidītas no izlases, bet vēl četras komandas pārstāves, kas izklaidējās kopā ar viņām, uzrakstījušas paskaidrojumu.

Izmantotie resursi:
AP


, 2011-08-05 11:07, pirms 13 gadiem
bet vēl četras komandas pārstāves, kas izklaidējās kopā ar viņām, uzrakstījušas paskaidrojumu.

Oh no they didnt, visa Ķīna ir viena liela skola!
, 2011-08-05 12:06, pirms 13 gadiem
WANG MENG ,ja kas. Ņjā. Tā jau ir ķinā ar superstarrrrr.
, 2011-09-25 16:27, pirms 13 gadiem
"Zvaigžņu slimība".
Pohas noteikti bija briesmīgas,karjerai kā nekā beigas.
, 2011-11-03 19:19, pirms 13 gadiem
lepojamies ar šādiem sportistiem.
Uldis Šauers. Foto no personīgā arhīva.
1

Latvijas Slidošanas asociācija prezidenta pilnvaras uztic Šaueram

Trešdien, 15. maijā, norisinājās "Latvijas Slidošanas asociācijas" biedru sapulce, kurā uz nākamajiem četriem gadiem par tās prezidentu ievēlēts uzņēmējs un bijušais daiļslidotājs Uldis Šauers. Viceprezidenta pienākumus pildīs sporta jomas speciālists un uzņēmējs Aivars Zeltiņš.
Linards Reinis Laizāns. Foto: Edijs Pālens/LETA

Laizāns un Šternmanis netiek tālāk 1000 metru distancē un noslēdz PČ

Dalību pasaules čempionātā šorttrekā noslēguši Latvijas sportisti Linards Reinis Laizāns un Māris Jānis Šternmanis. Abi aizvadīja gandarījuma sacensības 1000 metru distancē, nepārvarot pirmo kārtu.
Māris Jānis Šternmanis. Foto: Edijs Pālens/LETA

Laizāns un Šternmanis PČ šorttrekā nepārvar gandarījuma slidojumu pirmo kārtu

LETA. Latvijas sportists Linards Reinis Laizāns 500 metros un Māris Jānis Šternmanis 1500 metros sestdien pasaules čempionātā šorttrekā nepārvarēja gandarījuma slidojumu pirmo kārtu.