Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kučvaļskai 13. labākā īsā programma Bratislavā (+video)

Kučvaļskai 13. labākā īsā programma Bratislavā (+video)
Angelina Kučvaļska un Jekaterina Platonova
Foto: 24th Ondrej Nepela Memorial

Latvijas sieviešu daiļslidošanas pirmais numurs, 2015. gada Rīgas labākā sportiste Angelina Kučvaļska (17) šovakar sāka jauno sezonu un uzstājās Bratislavas "Ondrej Nepela" sacensību īsajā programmā. Pēc pirmās dienas mūsu sportiste atrodas 13. pozīcijā.

Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā sacenšas 27 sportistes. Pirms starta par galvenajām favorītēm tika uzskatītas krievietes Marija Sotskova, Jūlija Ļipņicka un Aļena Ļeonova. Tika lēsts, ka pjedestāla tuvumā varētu nokļūt arī korejiete Dabina Čoja, amerikāniete Marija Bela, slovākiete Nikola Rajičova, vāciete Natālija Veincīrla un arī mūsu daiļslidotāja.

Angelina Kučvaļska sagatavojusi jaunu īso programmu, kur sportiste vispirms slido pie "If You Go Away" Šērlijas Besijas izpildījumā (1968), savukārt otrā daļa ir ar uzspīlētu spānisku ievirzi. Latvijas daiļslidotājas sniegums šoreiz nebija tas labākais, pēc uzstāšanās mūsējā sev neraksturīgi saķēra seju un arī neparasti ilgajā rezultāta gaidīšanas laikā izskatījās neapmierināta ar paveikto. Vērtējums sanāca vēl sliktāks nekā tika gaidīts - tehniskajos elementos tikai 26.11, arī komponentos 20.76 ir diezgan trūcīgs rādītājs, 1.00 sods par laika pārkāpumu, līdz ar to kopā vien 45.87 [protokols].

Īsajā programmā labākās bija krievietes Jūlija Ļipņicka (63.16) un Marija Sotskova (61.58), savukārt mūsējā ierindojās 13. vietā. Lielākā raža tiks savākta 30. septembra garajā programmā, arī tur Kučvaļska rādīs ko jaunu.

Atgādinām, ka pagājušajā sezonā Angelina Kučvaļska debitēja pieaugušo "Grand Prix" posmā, taču Parīzes terora aktu dēļ Bordo sacensības netika pabeigtas. 2016. gada Eiropas čempionātā mūsu sportiste demonstrēja reti iespaidīgu sniegumu garajā programmā un galu galā ar fantastisku nacionālo rekordu (176.99) izcīnīja necerēti augsto 4. vietu.





Izmantotie resursi:
goldenskate.com
kraso.sk


, 2016-09-29 19:03, pirms 8 gadiem
Oho, mazāk nekā Ņikitinai. Bet tas jau tikai sākums, jāpagaida lai ieslidojas.
, 2016-09-29 21:40, pirms 8 gadiem
nesaprotu, kāpēc Angelīnai tik maz, it ka nenokrita...
, 2016-09-29 21:58, pirms 8 gadiem
Nu protams, ka nenokrita tas ir rādītājs! Šobrīd ir bērnu kontents.
Kur palika ultrasi lecieni?
Ko parādija to arī saņēma.
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.