Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vasiļjevam savainojums apgrūtina gatavošanos jaunajai sezonai

Vasiļjevam savainojums apgrūtina gatavošanos jaunajai sezonai
Deniss Vasiļjevs rehabilitācijas procesā
Foto: facebook.com/Deniss-Vasiljevs-119549618231301

Latvijas labākais daiļslidotājs Denis Vasiļjevs savā facebook.com lapā informē, ka šobrīd atgūstas pēc gurna savainojuma un vēl dažas nedēļas nevarēs izpildīt lēcienus.

Deniss Vasiļjevs: "Pirms dažiem mēnešiem sāku just sāpes kreisajā gurnā. Domāju, ka pēc atpūtas starpsezonā sāpes vairs nebūs, tomēr tā nav. Kad es trenējos, sāpes turpinās. Līdz ar to devos pie ārstiem .Tika konstatēts muskuļa plīsums, kam nepieciešama ārstēšana. Tagad esmu rehabilitācijas procesā Toronto, kur notiek fizioterapijas procedūras un treniņi ne uz ledus. Tuvāko nedēļu laikā diemžēl nevarēšu izpildīt lēcienus, līdz ar to iekavēsies mana gatavošanās jaunajai sezonai. Galvenais, lai es atkal kļūtu pilnīgi vesels un gatavs jauniem izaicinājumiem."

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā Deniss Vasiļjevs izcīnīja sudraba medaļu pasaules jaunatnes olimpiskajās spēlēs un debitēja arī pieaugušo sacensībās. Eiropas čempionātā daugavpilietis ieguva 12. vietu, bet pasaules čempionātā ar valsts rekordu izcīnīja 14. vietu. Kā jau ziņots, starpsezonā Vasiļjevs savāca iespaidīgu naudas summu, kas nepieciešama ceļā uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm.

Daiļslidošanas jaunā sezona pa īstam sāksies ar 24.-28. augusta junioru "Grand Prix". 4.-6. novembrī mūsu sportistam ieplānota debija pieaugušo "Grand Prix" posmā, savukārt svarīgākie mači būs pavasara pasaules čempionāts, kur tiks dalītas olimpiskās ceļazīmes. Sezonai gatavojas arī Latvijas labākās daiļslidotājas Angelina Kučvaļska un Diāna Ņikitina.

2015-2016 sezonas rangs daiļslidošanā, vīrieši

#sportists (valsts)punkti
1.Juzuru Hanju (Japāna)2530
2.Havjers Fernandess (Spānija)2320
3.Soma Uno (Japāna)1884
...18.Deniss Vasiļjevs (Latvija)1196

Visu laiku labākie rezultāti Latvijas vīriešu daiļslidošanā

punktidaiļslidotājsdatums un vieta
224.54Deniss Vasiļjevs02.04.2016 Bostona
214.43Deniss Vasiļjevs15.02.2016 Hamara
208.53Deniss Vasiļjevs20.11.2015 Tallina

Izmantotie resursi:
facebook.com/Deniss-Vasiljevs-119549618231301
isu.org


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.