Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Tarasova asi reaģē uz Sotņikovas kārtējo paziņojumu par sezonas izlaišanu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tarasova asi reaģē uz Sotņikovas kārtējo paziņojumu par sezonas izlaišanu
Adelīna Sotņikova pirms četriem gadiem
Foto: AP/Scanpix

Leģendārā daiļslidošanas trenere un krievu komentētāja Tatjana Tarasova sašutusi par 2014. gada olimpisko spēļu čempiones Adelīnas Sotņikovas uzvedību - nepaziņo par daiļslidotājas karjeras beigām, bet kārtējo reizi atliek šāda lēmuma pieņemšanu, raisot veltīgas cerības par iespējamo startēšanu kaut kad nākotnē.

Aizvadītajā nedēļas nogalē 22 gadus vecā Adelīna Sotņikova paziņoja, ka izlaidīs šo sezonu, jo patlaban Krievijas sieviešu daiļslidošanā ir liela konkurence un viņai nav vēlēšanas zaudēt, valsts čempionātā nevēlas atkal palikt sestā. Kamēr nebūs 100% gatava psiholoģiski un fiziski, tikmēr nepiedalīsies sacensībās. Saglabājas cerība uz startēšanu nākamajā sezonā.

"Es to visu vairs nevaru klausīties. Jau cik sezonas Adelīna izlaidīs? Viņa nestartē kopš 2014. gada olimpiskajām spēlēm," norāda Tatjana Tarasova. "Tas nevienam vairs nav interesanti. Sotņikova profesionāli strādā, uzstājas šovos. Neviens nerēķinājās, ka viņa atgriezīsies. Sacensībās viņa neatgriezīsies nekad. Tas bija skaidrs uzreiz. Protams, viņa var stāstīt visu ko. Bet mēs, profesionālie cilvēki, saprotam, ka tas nenotiks. Kas tās par idiotiskām spēlēm. Tomēr olimpiskā čempione. Viņai jāsaprot, ka tas nav pareizi."

Sotņikovai būtu jāpaziņo par karjeras beigām? "Par to viņai neviens neprasa. Viņa ir olimpiskā čempione, bet nu jau pagājis piektais gads, kad viņa nekur nestartē. Ja viņai patīk tā spēlēt... Goda vārds, tas izskatās smieklīgi un nav olimpiskās čempiones cienīgi," saka autoritatīvā daiļslidošanas speciāliste.

Kā zināms, 2018. gada olimpiskajās spēlēs triumfēja Krievijas pārstāve Alīna Zagitova, bet otro vietu ieņēma krieviete Jevgeņija Medvedeva, kura pirms tam bija pasaules labākā daiļslidotāja divus gadus un uzvarēja visās sacensībās. Tagad aug jaunās krievu daiļslidotājas, kuru arsenālā jau ir pat četrkāršie lēcieni. 2014. gada olimpiskā čempione Alīna Sotņikova pēdējoreiz startēja 2016. gada Krievijas čempionātā un ieņēma sesto vietu.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
tass.ru

  -2 [+] [-]

, 2018-08-28 19:50, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Lu︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk