Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Silovs izcīna trešo vietu Pasaules kausa posma 1000 metru B divīzijā

Silovs izcīna trešo vietu Pasaules kausa posma 1000 metru B divīzijā
Haralds Silovs
Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latviešu ātrslidotājs Haralds Silovs sestdien izcīnīja trešo vietu Kanādā notiekošā Pasaules kausa trešā posma 1000 metru distances B divīzijas sacensībās.

B divīzijā ātrākais bija nīderlandietis Heins Oterspērs, kurš distanci veica vienā minūtē un 7,14 sekundēs, kamēr otrais pēc 0,69 sekundēm bija amerikānis Džonatans Garsija, bet Silovs no pirmās vietas atpalika par 0,87 sekundēm.

Sestdien sasniegtais rezultāts latvietim ļāva tikt pie 15 Pasaules kausa ranga punktiem, kas šajā distancē viņam ir pirmie šosezon un pagaidām kopvērtējumā ļauj atrasties 28.vietā.

Vēlāk sestdien sportisti sacentīsies 1000 metros arī spēcīgākās A divīzijas ietvaros, tomēr tās Pasaules kausa ietvaros tiek uzskatītas par divām atsevišķām sacensībām.

Šī posma turpinājumā Silovs plānojis piedalīties arī masu starta sacensībās, kur sestdien notiks pusfināla skrējieni.

Sezonas pirmajā posmā Silovs masu startā izcīnīja astoto vietu, kā arī bija trešais 1500 metru distances B divīzijas sacensībās - šīs distances kopvērtējumā viņš pašlaik ar divos posmos nopelnītiem 33 punktiem ir 18.vietā.

Izmantotie resursi:
LETA


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.