Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Notiks tautas slēpojums "Sigulda 2008"

29. martā Vasu kalna apkārtnē (Nītaures pagasts) notiks tradicionālais tautas slēpojums "Sigulda 2008", informē pasākuma organizatori.

Jau sesto reizi Siguldas slēpošanas aktīvistu biedrība "A2" kopā ar Siguldas novada domi un Rīgas rajona Sporta Iniciatīvu centru organizē slēpojumu "Sigulda 2008" un Rīgas rajona atklāto čempionātu distanču slēpošanā, kas notiks šā gada 29. martā Vasu kalna apkārtnē (Nītaures pagasts).

Tradicionāli slēpojums notika Reiņa trasē, bet šā gada siltā ziema lika meklēt vietu, kur ilgāk saglabājas sniegs. Tāda vieta ir 20 kilometru attālumā no Siguldas, Vasu kalna (215 m virs jūras līmeņa) apkārtne ar skaistu priežu egļu mežu, interesantu reljefu un īstu ziemas atmosfēru.

Dalībniekiem tiek piedāvātas 17 vecuma un meistarības grupas. Distances garums 19 kilometri. Trase sagatavota no 5 līdz 10 metru platumā, un būs arī klasikas "špūrīte". Īpaši tiek gaidīti desmit gadu un jaunāki bērni uz viena kilometra distanci.

Apmešanās lauku apstākļos, finišā tēja un cepumi. Darbosies slēpju serviss.

Pieteikšanās onlainā sportlat.lv

Informāciju sagatavoja:
Biedrības A2 slēpošanas koordinātors Jānis Lazdāns