Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Šifrina triumfē PK sacensībās slalomā, Jansru izcīna uzvaru supergigantā

Šifrina triumfē PK sacensībās slalomā, Jansru izcīna uzvaru supergigantā
Mikaēla Šifrina triumfē sacensībās Kilingtonā (ASV). Foto: AP/Scanpix

ASV kalnu slēpošanas zvaigzne Mikaēla Šifrina svētdien savu līdzjutēju priekšā triumfēja Pasaules kausa sacensībās slalomā, kamēr norvēģis Hjētils Jansru Kanādā izcīnīja uzvaru supergigantā.

Iepriekšējo divu sezonu Pasaules kausa ieguvēja Šifrina izcīnīja savu 45. uzvaru karjerā, bet šosezon viņa guvusi divus panākumus - abus slalomā. Otro vietu izcīnīja slovākiete Petra Vlhova, kura Šifrinai divu braucienu summā zaudēja 0,57 sekundes, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa zviedriete Frīda Hansdotere, kura atpalika 1,08 sekundes.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka turpat Kilingtonā sestdien milzu slalomā uzvaru svinēja itāliete Federika Brinjone. Pasaules kausa kopvērtējumā līdere ar 310 punktiem ir Šifrina, ar 196 punktiem seko Vlhova, bet trešā ar 180 punktiem ir Brinjone.

Tikmēr Jansru svētdien svinēja savu 22. uzvaru karjerā un pirmo šajā sezonā. Viņš Leikluīzas trasi veica vienā minūtē un 33,52 sekundēs, otrās vietas ieguvēju Vincentu Krīhmairu no Austrijas apsteidzot par 0,14 sekundēm. Savukārt trešo vietu izcīnīja šveicietis Mauro Kavicels, kurš atpalika par 0,21 sekundi.

Kā vēstīts, sestdien turpat Leikluīzā nobraucienā ātrākais bija austrietis Makss Francs. Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 130 punktiem ir Krīhmairs, viņam ar 120 punktiem seko Jansru, bet trešais ar 118 punktiem ir Francs.

Izmantotie resursi:
LETA