Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Ogrē notiks sacensības slēpošanā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ogrē notiks sacensības slēpošanā
Foto: Ritvars Raits

Pagājušā gadā otrajā pusē Ogrē tika nodibināta Izturības sporta veidu entuziastu biedrība "Ogres Slēpotāju Klubs". Nu jaunā organizācija jau ir nobriedusi organizēt sacensības un tās debija būs Ogres novada atklātais čempionāts distanču slēpošanā.

Slēpošanas sacensību rīkotāji:

Neraugoties uz dabas kaprīzēm, mēs ļoti ceram, ka Ogres novada atklātā čempionāta distanču slēpošanā pirmo kārtu mums izdosies noorganizēt paredzētajā laikā, 2009.gada 25.janvārī, sākums pulksten 12, vieta – Ogres Zilo kalnu distanču slēpošanas trase. Sacensību uzvarētājus visās vecuma grupās gaida laikraksta “Ogres Vēstis” balvas! Tādēļ sacensību nolikumu publicējam: ogresvestis.lv: Slēpošanas sacensību nolikums

Visticamāk, ka sacensības notiks pa 3,3 km garu apli, bet, ja trase būs ļoti ledaina vai arī būs maz sniega, tad pa 2,5 km garu apli. Trases shēmas skatiet izturiba.lv sadaļā „Trases kartes” – slidsoļa aplis. 3,3 km aplis ir sākot no starta, kā shēmā, un atpakaļ - pa raustīto līniju, 2,5 km aplis ir tāpat, un pa punktēto un raustīto līniju.

Neņemot vērā laika apstākļus, centieties pieteikties savlaicīgi pa e-pastu isveb.osk@inbox.lv, (kā norādīts nolikumā), lai mēs bez aizķeršanās varētu sagatavot starta protokolus. Par stāvokli trasē un sacensību programmu sekojiet informācijai: izturiba.lv un ogresvestis.lv!!!

Izmantotie resursi: ogresvestis.lv un izturiba.lv

     [+] [-]

, 2009-01-14 13:34, pirms 15 gadiem
Ļoti grūti uz zaļā fona tos apļus saskatīt

     [+] [-]

, 2009-01-14 19:14, pirms 15 gadiem
Ogre rullē - super vieta slēpošanai! Malači gan klubs, gan sacensības!