Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Izmanto iespēju slēpot Biķernieku trasē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Gada sākumā Latvijā pietiekoši daudz sasnigušais sniegs ir izsaucis lielu aktīvās atpūtas cienītāju rosību un ne mazāka rosība notiek arī pašās trasēs. Jau no šīs nedēļas ceturtdienas, pieblietēta distanču slēpošanas trase pieejama arī Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā, kas kā zināms ir valsts īpašums.

Piebrauktā distanču trase slēpotgribētājiem sagatavota ar Sporta Aģentūras Biķernieki (turpmāk SABI) gādību, kas darbojas Biķernieku trases teritorijā. Protams, daļa slēpotāju tur slēpo neatkarīgi no sagatavotās trases un pirms tam jau bija paspējuši paši piebraukāt, bet labāk jau, protams, ja kāds par slēpotājiem rūpējas.

Kā vēsta SABI, "Ziemā Biķerniekos iespējams izbaudīt distanču slēpošanas priekus sakoptā, speciāli sagatavotā trasē bez maksas. Parasti, lai slēpotu mežā, nepieciešams mērot ceļu ārā no pilsētas uz kādu Rīgas piepilsētas daļu. Biķerniekos iespējams ātri nokļūt no pilsētas centra un vairāk kā 5 km (pa apli) garā trase būs lieliska slēpošanai kā profesionāļiem, tā amatieriem. Mototrase piedāvā slēpotājiem reljefainu vidi un slēpošanai interesantas virāžas." Tāpat uz vietas iespējams arī iznomāt inventāru.

Slēpošanas trases shēma

Izmantotie resursi:
infoski.lv