Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Snovbordistam Vasinam 53. vieta PK posmā Austrijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Snovbordistam Vasinam 53. vieta PK posmā Austrijā
Toms Vasins

Latvijas vadošais snovbordists Toms Vasins šodien Austrijā ieņēmis 53. vietu Pasaules kausa posma sacensībās snovbordkrosā. Šī vieta ir sliktākais Toma rezultāts šajā sezonā, kaut arī startēja rekordliels dalībnieku skaits – 68.

Snovbordkrosa disciplīnā, kas tiks pārstāvēta arī olimpiskajās spēlēs, šonedēļ tiek aizvadīts trešais Pasaules kausa posms – sportisti pulcējušies Austrijas kalnu kūrortā Badgašteinā. Kopumā sacensībām bija pieteikušies 68 dalībnieki, pretendējot uz 32 vietām finālsacensībās. Viņu vidū bija arī cēsnieks Toms Vasins, taču par pārlieku veiksmīgām sacensības mūsu sportists nevarētu dēvēt.

Ja pirmajā kvalifikācijas braucienā Toms sasniedza 39. labāko laiku, tad otrajā viņš savu rezultātu neuzlaboja, bet viņam garām pasteidzās vēl 14 sportisti. No labākā rezultāta īpašnieka Vasins atpalika 3.14 sekundes, bet līdz finālsacensībām viņam pietrūka 0.76 sekundes. P

Tādējādi posma kopvērtējumā Vasinam tikai 53. vieta, kas ir viņa zemākā pozīcija šajā sezonā. Pirmajā posmā viņš ieņēma 37. vietu, bet otrajā 45. osmā piedalījās arī cits latvietis Inārs Bīrmanis, taču viņš uzrādīja vēl sliktāku rezultātu - 63. vieta, līderim zaudējot 4.18 sekundes. Pirmdien turpat Austrijā notiks arī Eiropas kausa sacensībās, kurās plānojuši startēt latvieši.

Izmantotie resursi:
fis-ski.com