Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Jau šajā nedēļas nogalē norisināsies pirmais Ogres Tautas slēpojums

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Jau šajā nedēļas nogalē norisināsies pirmais Ogres Tautas slēpojums
Foto: sportlat.lv

Šo svētdien, 10. februārī, Ogres "Zilo Kalnu" dabas parka teritorijā norisināsies pirmais Tautas slēpojums, kurā aicināts piedalīties ikviens distanču slēpošanas entuziasts. Dalībniekiem organizatori piedāvā dažāda garuma distances, sākot no 300 m mazākajiem bērniem un beidzot ar 15 km pieredzējušajiem slēpotājiem.

Dalībnieku reģistrēšanās no pulksten 9.00, bet pulksten 10.00 sacensības atklās bērnu grupas. Pulksten 11.15 trasē dosies 3 km veicēji, bet pulksten 12.00 starts tiks dots 9 km un 15 km distanču slēpotājiem. Kā patīkamu piemiņu par piedalīšanos pirmajā Ogres Tautas slēpojumā katrs dalībnieks finišā dabūs īpašu pasākuma medaļu.

Sacensību dalībnieku iepriekšējā "online" reģistrācija turpināsies līdz 8. februāra pulksten 24.00: ŠEIT.

Pieteikties sacensībām var organizatoru mājaslapā sportlat.lv, kā arī distanču slēpju nomās Ogrē, Mālkalnes prospektā 26, un Zilo kalnu slēpošanas trases starta laukuma nomā (īpaša dalības maksa, uzrādot Ogres novada iedzīvotāja karti vai mobilo lietotni "Ogres novadnieks"). Visiem Ogres novada skolu audzēkņiem dalība šajās sacensībās ir bez maksas.

Sacensībām lielu atbalstu ir sniegusi Ogres novada pašvaldība, kā arī citi atbalstītāji: biedrība sporta klubs "SportLat", "Optika metropole", "MySport", "Mollers", "Ella Auto", "ABC partners 11", "Labās balvas", "Ideju osta", "Digitālā pele", biedrība "Nesēdi mājās" un "Ogrenet.lv".

Informāciju sagatavoja:
Jānis Dreiškins,
sacensību organizators