Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Eiduka turpinās "Tour de ski" ar iedzīšanu klasiskajā stilā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Līdzšinējos četros „Tour de ski” posmos trīsdesmitniekā iekļuvusī un kopvērtējumā 24.vietā esošā Latvijas distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka ir izlēmusi turpināt prestižo tūri, un trešdien mēs viņu redzēsim 50 dalībnieču vidū 10km iedzīšanā klasiskajā stilā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka pēc „Tour de ski” ceturtā posma, kas norisinājās Dienvidtiroles ciematā Toblahā, Patrīcija Eiduka pieņems lēmumu, vai turpināt dalību tūrē. Kaut arī mūsu slēpotāja atzina, ka vakar 10km distancē brīvajā stilā pēdējos divos kilometros esot jutusi ļoti lielu sagurumu, tomēr dienas otrajā pusē atjaunošanās ir noritējusi sekmīgi, tāpēc ir pieņemts pozitīvs lēmums, proti, par tūres turpināšanu. Taču tas pagaidām attiecas tikai uz šodienas startu, jo par braukšanu līdz beigām tiks lemts ceturtdienas vakarā.

„Tour de ski” kopvērtējumā 24.vietā esošā Latvijas slēpotāja no Vecbebriem šodien 10km iedzīšanu klasiskajā stilā uzsāks 22.vietā (+1:32), jo šoreiz iedzīšana notiek pēc iepriekšējā dienā 10km brīvajā stilā uzrādītajiem rezultātiem, kā tas bija Toblahā arī iepriekšējā „Tour de ski” seriālā. Līdz ar to distanču slēpošanas interesi Latvijā vairojusī Eiduka iedzīšanu uzsāks pusotru minūti aiz līderes un vakardienas uzvarētājas Džesikas Diginsas (ASV). Patrīcijai netālu priekšā startēs krieviete Natālija Ņeprajeva (- 6 sekundes), amerikāniete ar latvisku izcelsmi Heilija Svirbula (- 7 sekundes) un slovēniete Anamarija Lampiča (- 9 sekundes), bet pavisam tuvu aiz muguras trasē dosies vairākas konkurentes – komandas biedrene Izabella Marciša (+ 3 sekundes), šveiciete Nadīne Fendriha un amerikāniete Jūlija Kerna (+ 4 sekundes), somiete Johanna Matintalo (+ 6 sekundes).

     [+] [-]

, 2021-01-06 11:24, pirms 3 gadiem
Laiku ar varēja uzrakstīt,kad sākās .

     [+] [-]

, 2021-01-06 11:31, pirms 3 gadiem
januseks88 rakstīja: Laiku ar varēja uzrakstīt,kad sākās .
Eurosport 1 - 14.15

     [+] [-]

, 2021-01-06 12:05, pirms 3 gadiem
Oo paldies