Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

M.Dukurs: "Mērķis ir saglabāt vietu sešiniekā!"

M.Dukurs: "Mērķis ir saglabāt vietu sešiniekā!"
Martins Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs,
Sporta Avīze

Aizsniegties līdz bronzas medaļai nav nekas nereāls, bet galvenais rītdien būs noturēt vietu pasaules čempionāta pirmajā sešiniekā, sarunā ar eSports.lv atzina Latvijas skeletonists Martins Dukurs, kurš pēc šodien Altenbergas trasē veiktajiem abiem braucieniem kopvērtējumā ieņem dalītu sesto pozīciju.

Atgādināsim, ka pirmo braucienu Martins veica ar desmito ātrāko laiku, savukārt otrajā piegājienā bija ātrākais no visiem sportistiem, kas ļāva viņam kopvērtējumā pacelties uz dalītu sesto vietu.

"Pirmajā braucienā pieļāvu diezgan daudz kļūdas. Varbūt no malas skatoties, tās nebija īpaši pamanāmas, bet maksāja man pietiekoši daudz laika. Otrais brauciens izdevās daudz labāks," skaidro Dukurs.

"Kopumā varu teikt, ka šodien gan man, gan arī daudziem citiem skeletonistiem pietrūka stabilitātes. Ja skatāmies pēc rezultātiem, tad daudziem ir ievērojamas atšķirības rezultātos, salīdzinot pirmo un otro braucienu. Altenbergas trase ir ļoti grūta un gara, tādēļ viegli tajā kļūdīties," piebilst Latvijas sportists.

No trešā vietā esošā kanādieša Džona Montgomerija latvieti pagaidām šķir nedaudz vairāk par trim sekundes desmitdaļām. "Šis pārsvars nav liels, to atgūt ir pietiekoši reāli. Taču mans galvenais mērķis būs noturēt vietu labāko sešiniekā," atzīst Dukurs.

Par galvenajiem sacensību favorītiem Latvijas skeletonists uzskata abus pašreizējos līderus - britu Kristianu Bromliju un mājinieku Florianu Grāslu, bet pacīnīties par trešo vietu var vairāki sportisti, uzskata Dukurs.

     [+] [-]

, 2008-02-21 19:22, pirms 16 gadiem
merkis ir medala!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-21 19:25, pirms 16 gadiem
bet pacīnīties par trešo vietu var vairāki sportisti, uzskata Dukurs.

pats jau ar var pa treso vietu

     [+] [-]

, 2008-02-21 19:35, pirms 16 gadiem
labi rūkts mazais lauva....

     [+] [-]

, 2008-02-21 23:46, pirms 16 gadiem
arī medaļu var noķert! tā nav tālu, galvenais labi nobraukt, tā kā otro braucienu šodien! lai izdodas!