Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Skeleton.lv "Open" ledus trašu sacīkstes amatieriem sāksies 18. oktobrī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skeleton.lv "Open" ledus trašu sacīkstes amatieriem sāksies 18. oktobrī
Skeleton.lv "Open"

18. oktobrī plkst. 19:00 Siguldas Bobsleja un skeletona trasē ar prezentācijas pasākumu sāksies Skeleton.lv "Open" sacensību sezona. Visi interesenti tiek aicināti ierasties, lai klātienē iepazītos un pat izmēģinātu šo jauno un aizraujošo amatieru sportu, būs iespēja sacensties arī ar Tomasu un Martinu Dukuriem, informē pasākuma organizatori.

Sacensībās nobraucienos ar lāpstām pa ledus trasi varēs sacensties ikviens ledus trašu sporta veidu cienītājs un entuziasts saskaņā ar sacensību nolikumu.

2013-2014 sezonā ir paredzēti pieci regulārie posmi, kā arī sezonas lielais noslēgums, kas notiks Siguldas Ziemas festivāla ietvaros. Katrā sacensību posmā tiks apbalvoti ātrākie braucēji gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Sacensības norisināsies sestdienu vakaros, tādējādi padarot tās pieejamākas pēc iespējas lielākam interesentu skaitam.

Mērķis un misija - padarīt ledus trašu sportu pazīstamāku un tuvāku līdzjutējiem informējot, stāstot, veidojot dokumentālus materiālus par un ap sportu. Lai sniegtu interesentiem labāko iespēju iejusties ledus trašu sportistu ādā, nolemts organizēt šo nebijušo amatieru sporta pasākumu - reālu iespēju savstarpēji sacensties reālā ledus trasē.

Vairāk informācijas: info@skeleton.lv; +371 29235787.

Izmantotie resursi:
Dukuru mājas lapa