Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Aparjodam trešā vieta junioru Pasaules kausa pirmajā posmā

Aparjodam trešā vieta junioru Pasaules kausa pirmajā posmā
Kristers Aparjods
Foto: kamanas.lv

Altenbergas trasē Vācijā savu Pasaules kausa izcīņu uzsākuši juniori. Kristers Aparjods (15) savā vecuma grupā ir viens no jaunākajiem, tomēr tas netraucēja viņam pirmajā posmā izcīnīt 3. vietu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija.

Latviju šajās sacensībās pārstāv mūsu junioru izlase, kas jau vairākas nedēļas trenējas Austrijas un Vācijas trasēs.

Mūsu nometnē lielu prieku sagādājuši brālis un māsa Aparjodi. Kristers Aparjods, kurš savā vecuma grupā (A jaunieši) ir viens no jaunākajiem dalībniekiem, vakar notikušajās sacensībās sev priekšā palaida tikai mājinieku Heideru un Austrijas jaunieti Gleiršeru. Kristers divu braucienu summā uzrādīja laiku 1:25.278, uzvarētājam zaudējot 0.510. Pavisam sacensībās piedalījās 34 jaunie sportisti.

Savukārt Kendija Aparjode, kas arī startē A grupā jaunietēm, 25 dalībnieču konkurencē izcīnīja augsto sesto vietu. Divu braucienu summā, Kendija uzrādīja laiku 1:23.640, kas bija par 1.116 sliktāks kā sacensību uzvarētājai no Vācijas - 1:22.524.

Divnieku konkurencē uz starta devās Kristens Putins un Kārlis Matuzels, kas ir vienīgā divnieku ekipāža junioru izlasē. 12 ekipāžu konkurencē mūsējie spēja ierindoties 9.vietā, bet par 1.posma uzvarētājiem tika kronēta Vācijas ekipāža, kas divu braucienu summā uzrādīja laiku 1:21.817 un kuriem mūsējie zaudēja 2.048.

Šodien uz starta līnijas dosies Riks Kristens Rozītis un Alise Evelīna Mitkus.

Izmantotie resursi:
kamanas.lv


, 2013-11-30 16:48, pirms 10 gadiem
Kauns atzīties, nebiju pat piefiksējis, ka jaunie Aparjodi arī pa reni mēdz šļūkt, zināju tikai kā Latvijas mērogam nesliktus orientieristus.
Sigita Bērziņa. Foto: Mareks Gaļinovskis
3

Kamaniņu braucēja Bērziņa noslēdz karjeru

LETA. Latvijas kamaniņu braucēja Sigita Bērziņa nolēmusi likt punktu sportistes karjerai, ceturtdien paziņoja Bērziņa.
Kristers Aparjods. Foto: Josef Plaickner
2

Aparjods un Aparjode uzvar Latvijas čempionātā kamaniņu sportā

LETA. Piektdien bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" norisinājās Latvijas čempionāts, kas noslēdza 2023./2024.gada kamaniņu sporta sezonu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).
Roberts Plūme un Mārtiņš Bots. Foto: AP/Scanpix
8

Latvija Pasaules kausu kamaniņu sportā noslēdz ar sudrabu stafetē

Siguldā šodien noslēdzās Pasaules kauss kamaniņu sportā, kura pēdējā sacīkstē Latvijas komanda izcīnīja sudraba medaļas stafetē.