Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Reģionālajā sporta centrā "Sarkandaugava" notiks Ģimeņu ziemas sporta diena

Jānis Celmiņš

Otrdien, 12. februārī Bērnu un jauniešu centrs „Laimīte” no plkst. 17.00 līdz plkst. 20.00 aicina piedalīties Ģimeņu ziemas sporta dienā, kas risināsies Reģionālajā sporta centrā „Sarkandaugava” (Sarkandaugavas iela 24).

Ģimeņu ziemas sporta dienā aicināts piedalīties ikviens aktīvas atpūtas un sportiska dzīves veida piekritējs, bet jo īpaši, ģimenes ar bērniem, jo pasākuma dalībnieki varēs iesaistīties dažādās sportiskās aktivitātēs. Būs iespēja sacensties kērlinga spēlē, ragaviņu stafetēs, sniega kaujās, sniega futbolā ar lielo bumbu, kā arī doties saldumu meklējumos pa sniega labirintiem, pieveikt slēpošanas sprinta distanci, izmēģināt spēkus biatlona stafetē un pārbaudīt savu veiklību hokeja vingrinājumos. Līdz ar visām aktivitātēm, pirmo reizi slidotavā gan lieli, gan mazi pasākuma apmeklētāji varēs izmēģināt „trako ledus braucienu” (crashed ice).

Sportistu labsajūtai paredzēta arī karstu, veselīgu dzērienu baudīšana. Pasākuma laikā būs iespēja satikt pasaku un multiplikāciju filmu varoņus. Ģimeņu ziemas sporta dienas noslēgumā visi dalībnieki kopā aicināti uz gaišo domu un gaismas laternu laišanu visumā.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde – Rīgas domes Izglītības,
kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja